BEST FULL TIME JOB EVER?

 

Nedolgo nazaj sem pod fotografijo na svojem Instagram profilu zapisala ta znamenite besede – “BEST FULL TIME JOB EVER!” Zraven sem se nasmehnila in (v svojem sarkastičnem stilu) dodala še manj znamenito nadaljevanje – “WITH FULL TIME TIRED MUM!” Hihihihi … Velikokrat ne gre eno brez drugega kajne? 🙂

Največja prelomnica v mojem življenju je zagotovo dan, ko sem prvič postala mama. Vsi tisti “boš že videla kako je” so se počasi, v prihajajočih mesecih začeli izpolnjevati. Ljubezen je iz dneva v dan rasla in tako sem tudi jaz prišla do točke, ko sem se vprašala: “A je sploh možno ljubiti s takšno močjo?” Na to brezpogojno ljubezen do svojih otrok te ne more nihče opozoriti in pripraviti. Tudi tisoč “boš že videla ne pomaga …” Enostavno moraš doživeti in biti v koži mamice, ki nenehno sprejema! Sprejema ogromno bližine, ljubezni in pozornosti!

Večkrat me vprašate kako je pri drugem …  Je popolnoma enako intenzivno in močno! Brez dvoma! Jaz bi si celo upala priznati, da drugič doživiš to čudovito povezanost še hitreje. Ko ti je lepota materinske ljubezni že poznana se drugič še hitreje povežeš, ker razumeš, da ti bo tudi ta otrok predstavljal celo vesolje! V maminem srcu je vedno dovolj prostora!

Ta čustvo me drži pokonci tudi v tistih manj lepih trenutkih, katerih se ni moč izogniti. Oktober je bil namreč za nas mesec, ko smo bili bolj bolni kot zdravi. O tem kaj vse se nam je dogajalo napišem jutri. Želim poudariti to, da se mama nikoli zares ne odklopi in preneha biti mama! Ni dopusta, ni bolniške! Ni gumba s katerim bi se ustavile! Dejstvo je, da je mama mama 24/7 od prvega dne, ko v roko dobi malo štručko.  Včasih se je težko soočati z vsemi težavami, ki jih srečujemk na poti materinstva a obenem razmišljam “a se sploh kakšna lepa stvar dobi zlahka?” Materinstvo je zagotovo ena napornejših “služb”, a kljub temu vredna! Tisočkrat vredna! Brez debate! Brez dvomov, če bi ali ne bi! Ko izkusiš vlogo matere dejansko razumeš, da je to res “THE BEST FULL TIME JOB EVER”!

20161022_155448

20161022_160116

20161022_155202

20161022_155324_002[1]

Na fotografijah so naši skupni družinski trenutki posneti na Loki v Novem mestu. To je idealna lokacija za krajši jesenski izlet, priporočamo obisk!

MAMI NA OFF