BODI TO, KAR SI!

Obožujem modne nedelje, obožujem čokolado in vonj morja. Zakaj? Pojma nimam! Hihi, verjetno zato, ker me vse to osrečuje!

Danes je v navalu ogromne količine informacij težko poslušati svoj glas in delati le tisto v kar resnično verjameš. Virtualno morda delujem precej bolj samozavestna, kot v resnici sem, pa vseeno je ogromno stvari na katerih bi si želela še več delati, rasti in se učiti. Ena najbolj pomembna je zagotovo soočanje z vsemi negativnimi komentarji, kritikami in obsojanjem. Vsega tega je danes še vedno preveč. Žal!

Blog je način s katerim poskušam delati na sebi, pa čeprav se nekomu zdi takšno ustvarjanje popolna potrata časa. V redu, morda tebi je, a meni ni. Je to tako težko sprejeti? Tudi meni ni všeč pijančevanje do petih zjutraj, pa zato ne obsojam nikogar, ki se na takšen način odklopi.

Dobro leto nazaj si tega nisem mislila, ampak z zapisi resnično spoznaš samega sebe. Priznam, bila sem v obdobju, ko sem dejansko imela malce težav in sem s cmokom v grlu priznavala, da v tem resnično uživam. A zdaj tega ni več! Sem mama, žena, hčerka, sestra, prijateljica, sodelavka, a sem tudi blogerka in sem na to ponosna! Ponosna sem na svoj uspeh in na vse ljudi, ki to delajo, ker res ni lahko! Zame je to še vedno hobi, ki poleg vse svoje lepote nosi tudi visok davek. Je tudi ena težjih stvari, ki sem jih v življenju počela. Najverjetneje zato, ker je naval vseh tistih informacij, ljudi in obsojajočih pogledov še večji. Zato sem zelo ponosna na moje Mami blogerke, ki so izjemne! 

Torej, to sem jaz! Predana mamica dveh čudovitih fantov, (včasih malce tečna, a vseeno zelo ljubeča) žena, (zanesljiva) prijateljica in iskrena blogerka. In nikar ne pozabimo nepomembne malenkosti – velika navdušenka nad modo. 🙂

Moj včerajšnji outfit je očaral celo nekaj modnih blogerk, hihi. Ponosna do neba! 😉

Oblečena sem v Zara krilo in T-shirt Revolver heart, obute Guliver sandale. Za frizuro pa je tako kot vedno poskrbel vrhunski Glamur studio.

Na Instagramu lahko spremljate ostale outfite (včasih ne uspem vseh objaviti na blogu).

Za čudovite fotografije je poskrbela Mami blogerka in prav posebna mamica Urška Golob. Spremljate jo lahko tu.

Bodi to, kar si! Ostalih je že tako preveč!