BOŽIČNO FOTOGRAFIRANJE

Najlepši čas v letu, ki ga odkar imam ob sebi dva mala navdušenca, jemljem s polno žlico. Res je božični čas veliko lepši takrat, ko imaš enkrat otroke … Žal pa se mi vsako leto zgodi podobno, saj božična evforija vedno preveč hitro mine. Nam pa ostanejo lepi spomini. Ravno zato je fotografiranje zelo pomembno, saj se bomo tudi čez n let s fanti lahko spominjali vseh nepozabnih trenutkov.

Na Pintarestu sem našla ogromno različnih (tudi zabavnih in tistih nenavadnih) božičnih družinskih trenutkov ujetih v fotografski objektiv.

 

 

 

 

 

 

 

Vir: Pintarest.

Sama nisem naklonjena običajnemu poziranju, veliko lepši so mi spontane fotografije, ki nastanejo v udobju lastnega doma. Zato smo letos k nam povabili prijetno Evo (najdete jo na FB pod imenom Foto-Eving), ki je potrpežljivo lovila čisto vse (tudi tiste navihane) trenutke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In še vsi skupaj …

 

 

Družina je res najpomembnejša vrednota in v letošnjem voščilu vam želimo ogromno lepih, pristnih, veselih, zabavni in igrivih trenutkov s tistimi, ki jih imate radi. Obdarujete se, pa vendar ne pozabite na malenkosti, kot so poljubi, objemi in lepe besede. To je  tisto, kar daje temu čarobnemu večeru in vzdušju neprecenljivo vrednost.

Lepe praznike!

P.s. Izkoristite priložnost in vsem svojim bližnjim povejte, da jih imate radi. Velikokrat na to pozabimo, zato dragi moji – RADA VAS IMAM. Hvala, ker me spremljate