ČUDOVITA BELA

Ni skrivnost, da smo mamice tiste, ki svoje omare ob prihodu otrok napolnimo z bolj temnimi barvami, ki so zagotovo bolj prijazne do vsakdanjih (divjih) aktivnosti. Madeži niso tako zelo očitni in tudi me smo mnogokrat bolj sproščene, saj ni potrebno paziti ali bodo odtisi malih rokiv pristali na najbolj vidnem kotičku nove bluze. Vse to drži, a jaz še vedno zelo rada izbiram belo, ki me napolni.

Najbolj so mi všeč bele srajce, topi in bluze. Takšnih in drugačnih imam kar nekaj v omari in najraje jih kombiniram k outfitom za v službo. Bela srajca je super za kombiniranje in vedno paše na različne stile, tako raztrganim kavbojkam, kot tudi črnim hlačam ali krilu. Outfit največkrat popestrim z opazno verižico, rutko ali pasom.

Spodaj si lahko pogledate nekaj meni čudovitih srajc, ki se jih dobi v trenutni ponudbi (mojih najljubših trgovin).

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ZARA

ASOS

TOP SHOP

ASOS

RIVER ISLAND

ASOS

ASOS

Nekatere ženske obožujejo čevlje, spet druge torbice. Pri meni pa je tako, da sem nora na tope, bluze in srajce. Sploh, če so te svetlih barv. Spodaj imam oblečeno najljubšo belo bluzi, ki sem jo kupila letos poleti v Zari. 🙂

Všeč?

To lenobno nedeljo zaključujem z mislijo, ki je zaznamovala moj pretekli teden …

Tisoče sveč lahko prižgemo z eno samo in ji s tem ne skrajšamo življenja. SREČA se nikoli NE zmanjša, če jo deliš! (Buddha)