DROBNI TISK

Včeraj sem na igrišču klepetala z mamico, ki ima tri fante in me je vsa v strahu in precej previdno vprašala kako se moja dva zastopita. Pojamrala je, da se pri njih kregajo kregajo (in stepejo), pri meni pa delujeta takooo zelo popolna … V tem istem trenutku je do naju pristopil objokan Izak (kot naročen) in zatožil Žana, ki mu je iz rok izpulil žogo …


Skoraj vsakič, ko odprem Instagram ali Facebook naletim na prikupne fotografije še bolj prikupnih sorojencev, ki vse delajo skupaj in se čisto nikoli ne skregajo?!

KAJ SE PRAVZAPRAV SKRIVA ZA POPOLNIMI FOTOGRAFIJAMI? Kakšen je drobni tisk?

Njuna igra je videti kot prijetna učna urica, starejši vneto razlaga mlajšemu, ta pa smrtno resno, hvaležno in ubogljivo vpija znanje in upošteva navodila za igro.

Aha, ko bi vsaj bilo vedno tako (beri drobni tisk spodaj)!

Velikokrat skupne igre sploh ni (ali pa je zelooo kratka)! Največkrat pa se spremeni v pravo bojišče, ker oba želita “edini” rdeči avto!?

Zvečer pravično izbereta risanke, ki ju objeta in nasmejana skupaj pogledata.

Se zgodi, ne pa nujno … Zadnje dni smo v neki čudni fazi uveljavljenja svojega prav (beri drobni tisk spodaj)!

Včasih se na vso moč skregata, saj si en želi gledati Vlakca Tomaža, drug pa Tačke na patrulji!?

Pri hrani sta zelo radodarna, pravično si razdelita malico in že zelo dobro vesta kdo bo pojedel jabolka, kdo banano in kdo suho sadje.

Pri dobri sladici se vsa bratska ljubezen konča … (beri drobni tisk spodaj)!

Zadnji piškotek je razlog za pravi boj! 

Mlajšemu je starejši za vzor, vneto posnema vse kar ta stori.

Jp, čista resnica – vedno in povsod! Tudi takrat, ko to ni potrebno (beri drobni tisk spodaj)!

Vsakič, ko Žan dobi navdih po kakšni lumpariji ima pri sebi VEDNO nekoga, ki bo (brez vprašanj in takoj) za akcijo! Brothers in crime! 😉 Ima pa tudi nekoga, ki ga bo morda zatožil mami, nikoli ne veš. Piškotki so v igri! 

Zato draga mamica s tremi fanti, nikar se obremenjevati se z mojimi fotografijami, ker niti slučajno niso popolne! Vse smo na istem, tudi jaz imam podobne težave kot ti. Velikokrat norim saj sem prisiljena igrati sodnika, ki miri dva glavna naspidirana igralca. Včasih se skupaj hihitata, spet drugič vsak v svojem kotu jokata. Včasih se zmenita sama, spet drugič je potrebna mama. In se trudim, res delam na tem, da bo njuna vez močna. Da ne bosta le brata, temveč tudi prijatelja. Zato sem hvaležna za vse tiste majhne nesporazume in solze, ker vidim, da gresta v pravo smer! Ena stvar kljub vsemu ostaja, pa naj bo še tako prikupno in popolno slišati! Zvečer si VEDNO podarita objem za lahko noč! Ne glede na vse in četudi sta se (nekaj minut) pred tem na vso moč skregala!

Bratski objem brez filtrov in drobnega tiska!