DRUŽINA NA OFF

14440750_1083633595055567_727656463319289597_n

Branje pravljic je del sprostitvene rutine pred spanjem, ki je zelo po godu tudi meni. Malo manj všečno je to opravilo le v primeru, ko so zgodbe predolge ali pa, če stokrat beremo eno in isto! 🙂 Ta teden pa je tako divji, da tudi v teh mirnih minutah z mislim tavam in si v glavi delam alineje vseh opravil, ki bi jih morala še postoriti. Kako tipično opravilo vseh mamic! 🙂 Jutri bi morala zlikati goro perila, ki že cel teden čaka v košari! Fajn bi bilo, da končno pomijem okna in uredim okenske rože! Oba je potrebno naročiti k zobozdravniku! Da o službi sploh ne govorim! A se lahko kloniram? S tem bi morda vse odprte zadeve rešila še ta mesec! Joj, pa tako rada bi se odzvala tistemu povabilu na kavo in se končno dobila s prijateljico! 🙂 Slaba vest mi ne da miru, ker že cel teden nisem telovadila, nujno jutri zvečer! In kdaj točno bova z Žanom nabrala listje in jesenske plodove za v vrtec?

“Mami, kaj pa dela štrk Viki pri vodi? Žan zmoti moje razmišljanje … “Zabava otroke in se z njimi igra!” mu navdušeno odgovorim! Od veselja začne skakati po postelji, saj ve, da bo tega slavnega štrka zelo kmalu spoznal.

Utrujenost, stres in pomanjkanje spanca so tipični simptomi, s katerimi se skoraj vsakodnevno srečujemo vsi starši. Naj vam zaupam kaj v takšnih primerih predpiše zdravnik? POČITEK! Kaj pa drugega! 🙂 Ta recept tokrat sprejmem z največjim veseljem! Obljubim tudi, da se ga bom trudila zelo držati! 🙂 Skrajni čas je, da si malce oddahnemo! Zato vam z največjim veseljem sporočam, da ima cela DRUŽINA NA OFF priložnost sodelovati pri zanimivem projektu #časzanas, ki ga pripravlja Sava Hotels & Resorts. Odločili so se, da bodo z našo in tudi vašo pomočjo pogledali, kaj lahko naredijo, da bo oddih pri njih privabil še bolj širok in iskren nasmeh na usta tako otrokom kot tudi nam, staršem. Kaj je torej tiska pika na i že tako popolnemu oddihu? Delite svojo idejo tudi vi!

In kakšne so želje DRUŽINE NA OFF? Kaj si mi želimo na popolnih počitnicah?

ŽAN: Obiskati zabavo štrka Vikija!

IZAK: Veliko dobre hrane in mamico!

MOŽ: Srečno in zadovoljno ženo!

MAMI NA OFF: Mislim, da nima smisla naštevati vseh mojih želja, jih je kar nekaj. 🙂

Vem pa česa si NE ŽELIM! 🙂

OB PRIHODU DOMOV SI NE ŽELIM ČUTITI POTREBE PO ŠE ENEM DOPUSTU! 🙂

Ob vsem tem naporu, vsakdanjemu živžavu in preveč pogostih “alinejah”, ki kvarijo pomembne trenutke v materinstvu, potrebujemo le malce miru in sprostitve. Bodimo realni … Vemo, da je celodnevno ležanje ob bazenu z našimi malim razigranimi sončki nemogoče. Ne bomo se slepili! Želimo aktiven in dobro izkoriščen družinski čas, ki bo med drugim vključeval vsaj kakšen trenutek, ko je za čisto vse poskrbljeno, da si lahko mamice (in tudi očetje) brez kančka slabe vesti polnimo baterije in smo na off! Če pa komu takšne reči ne gredo od rok, naj mu bo vzor največji uživač v naši družini! 🙂 On že ve kako to gre! O vseh uspešnih in manj uspešnih pripetijah vas obveščam (tudi na Instagramu).

Imejte se radi,

MAMI NA OFF