LEPOTNA MODNA NEDELJA

Veš kaj najbolj napolni z energijo? Veš kaj najbolj sprosti in dvigne? Veš kaj je tisti pravi OFF?

To je toplo in prijetno sonce ter prebujajoča se pomlad. To sta svež zrak in šum valov. To je mir. Tišina. Narava.

Starejša kot sem bolj cenim naravo in vse kar le ta ponuja. Bolj cenim njene zdravilne lastnosti, ki so velikokrat zanemarljive. Lahko gre le za kratek sprehod ob morju ali kremo z naravnimi učinkovinami, ki dejansko naredi spremembo na zahtevni koži, ki zdaj potrebuje še več. Starejša kot sem bolj cenim proste trenutke, ki se jim ne mislim odpovedati, ker so zame zdravilni. Ker menim, da sem zaradi tistih nekaj trenutkov boljša mama in žena.

“Po petih letih in dveh otrocih si znam končno vzeti čas zase!” je zadnjič dejala prijateljica. Rekla je, da šele zdaj nameni svojemu telesu to, kar pri 35 letih potrebuje. Bistveno več časa nameni telovadbi in negi obraza ter telesa, kar je zagotovo naložba za prihodnost. Tudi sama pri sebi opažam, da je po obeh nosečnostih in tistem napornem začetnem obdobju končno prišel čas, ko se je moje telo nekako sestavilo. Zdaj ponoči spimo in zdaj se celo zgodi, da se zjutraj zbudim pred fanti in grem v miru telovaditi. Končno je prišel čas, ko na mojem obrazu ni vedno videti znakov materinstva in utrujenosti.

Današnjo modno nedeljo bom pretvorila v lepotno, ker se mi zdi skrb za kožo zelo pomembna in kot je dejala moja prijateljica “Končno je čas, da namenimo koži tisto skrb, ki jo le ta potrebuje”. Zato sem se odločila, da bom še bolj pogosto hodila v naravo in na morje, hodila bom v savno, ki poskrbi za čiščenje por in regeneracijo telesa. Svoji koži bom namenila kozmetiko, ki je lahka, učinkovita in naravna. Pred kratkim sem prejela v preizkušanje prav takšno in sem pravzaprav kar presenečena nad pozitivnimi lastnostmi, o katerih so sicer že pisale mamice v raznih FB skupinah. Včasih je potrebno tudi takšnim komentarjem in debatam zaupati, ker resnično držijo. Kozmetika Hemptouch je zasnovana na osnovi rastlinskih izvlečkov konoplje in je v celoti sestavljena iz naravnih sestavin. Konopljina vitaminska krema je tista, ki je mojemu spa dnevu dodala piko na i, dodala je tisto energijo o kateri sem govorila zgoraj. Krema je sestavljena iz konopljinega olja, ki obnavlja in nahrani zrelo kožo, primerna pa je za vse tipe kože, še posebej za občutljivo kožo. Dodana vrednost zaradi katere sem se odločila za objavo je, da je večina teh naravnih sestavin pridelana v Sloveniji, natančneje na Dolenjskem od koder tudi sama prihajam.

Modna nedelja s super outfiti je fajn, kot je tudi lepotna nedelja s super make up-om, a je še boljša tista modna nedelja v najbolj mehkem kopalnem plašču in očiščenem obrazu s kremo, ki kožo hidrira in napolni z energijo. Vse to ob pogledu na krasno morje … Mamice si redkokdaj privoščimo trenutke zase, tudi zaradi nenehne slabe vesti in kakšnega neprimernega komentarja zunanjih opazovalcev, ki menijo, da bi morale biti ves čas ob svojih otrocih. Potem pa je kontradiktorno mnenje ostalih mimoidočih opazovalcev, ki pravijo “pojdi kam sama, preveč je navezan nate, to ni dobro zanj”. Vsak vidi in doživlja drugače, nima smisla poslušati neznancev, temveč sebe in svoje otroke, ki si želijo mamico polne energije!

 

 

 

 

Konopljina vitaminska krema mojo suho kožo hidrira in hkrati oži pore, ter zagotavlja elastičnost in mehkobo.  Primerna je za zrelo kožo, ker vsebuje Q10, ki zmanjšuje gubice in ima antiaging učinek. Tu lahko preberete več o sami kremi.

 

 

Mazilo, ki ga vsi tako hvalijo, se uporablja za lajšanje kožnih težav (tudi pri otrocih) in je sestavljeno iz hladno stiskanega konopljinega olja.  Mazilo vsebuje tudi ognjič, ki kožo obnavlja in skupaj z konopljino smolo lajša razne kožne reakcije. Kremo smo že preizkusili po piku komarjev in je preverjeno pomagala. Tu lahko preberete več o kremi.

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Hemptouch.