LITTLE BLACK DRESS

Modni poznavalci pravijo, da je mala črna obleka must have kos vsake ženske garderobne omare. Jaz imam najmanj tri, hihi 🙂 Rada imam barve, še bolj pa sem navdušena nad nežnimi toni in pastelnimi odtenki. Nenapisano pravilo, ki se ga poskušam držati pri kombiniranju outfitov je “manj je več”, zato barve zelo previdno izbiram in sem še najraje v beli, sivi, črni, bež in ostalih naravnih odtenkih. Za sobotno poroko sem imela pripravljeno čudovito (svetlo sivo) čipkasto obleko, zadnji trenutek pa sem si premislila in oblekla večno in elegantno črno.

Tik pred poroko smo se vrnili iz 14 dnevnih počitnic, zato sem svojim lasem (tako kot vedno) privoščila razvajanje v frizerskem studiu Glamur v Novem mestu. Prav paše, ko nekdo drug poskrbi za moje dolge lase. 😉 Profesionalni make up si omislim le ob posebnih priložnostih in takrat, ko potrebujem ličila, ki imajo nekoliko daljšo obstojnost. V teh primerih se odpravim k Maji Judež, tu lahko pokukate na njeno FB stran. Vsakič sem navdušena nad njeno roko, zato sem tokrat priložila fotografiji prej in potem (pa čeprav bi morda tisto prej kar skriti hihi).

PREJ (nič ličil)

POTEM (svež videz in umirjeni odtenki)

In tako je bilo vse do nočnih ur, ko smo s poročne zabave prispeli domov. 😉

Na lepem Otočcu (ki je mimogrede vrhunski kraj za poroko) smo naredili nekaj fotografij. Kot sem že omenila – oblekla sem zarino oprijeto obleko, ki poudari na pravih mestih in je zaradi svojih volančkastih volanov res top. Sam outfit sem popestrila z večjo verižico v sivih tonih in prav takšno mini torbico.

Žan in Izak sta bila oblečena v jeans (Zara, H&M) in čudoviti laneni srajci (Zara), obuta pa sta bila v allstarke (ki so še vedno čudežno bele hihi).

Nisem ravno navdušena nad šopingiranjem čevljev z visoko peto, ker sem res občutljiva in zelo nerada nosim neudoben čevelj. Zato moram omeniti ta črn in izjemno udoben minimalističen sandal, ki je prav všečen zaradi nekoliko nižje pete. Dobite ga tu.

Žanu se je na poroki odločil, da se bo tudi on enkrat poročil … Hihi, za svojo nevesto si je izbral kar teto. Izak je pa zraven vpil “tudi, tudi”! Ah ti naši fantki. <3