MAMI KRALJICA?!

Vsi pravijo, da se imamo lahko radi celo leto in da za izkazovanje ne potrebujemo le enega ljubečega dneva. Seveda, popolnoma se strinjam! Pa vseeno imam rada Valentinovo, čeprav je bistvo tega dneva nekaj čisto drugega … In ja, ljubezen je ni le en ljubeč dan ampak mnogo več. Mož nenehno poudarja, da moram biti vesela, ker sem blažena med samimi fanti, ki me bodo samo pedenali … Pravi, da sem njihova kraljica (hihihi morda včasih ali pa ob posebnih praznikih?!)! O vlogi služkinje med samimi kralji pa raje kdaj drugič. 🙂

Skratka, vse kaže, da se bova jutri čisto po kraljevsko zabavala v kinu, hihihi komaj čakam – mislim, da smo zadnja leta kino zmenke zamenjali z ogledom sinhroniziranih risank sredi belega dneva. Verjetno ni potrebno na dolgo razlagati kateri film bo na razporedu?! Zadnjih nekaj večerov berem knjigo, se mi zdi, da se bom lahko v zgodbo še bolj uživela, če imam svež spomin na vse dogodke v čisto vseh odtenkih. Se takoooo zelo veselim!

Danes sem Žanu želela razložiti pomen ljubezni, zato sem previdno in počasi začela o puncah in fantih. Pričakovala sem tudi kakšno nerodno vprašanje. Najin pogovor je odpeljal v napačno smer … Vem, da je pocukrano ampak vam moram zaupati kaj je rekel. 

ŽAN: Mami meni so pa všeč punce, veš!?
JAZ: A reeees? Kakšne punce so ti pa všeč (v upanju, da mi opiše ali celo pove za kakšno novo simpatijo)?
ŽAN: Tiste, ki so zelo prijazne in lepo oblečene so mi všeč … (malo razmišlja in me ljubeče pogleda). Veš mami, TI SI MI VŠEČ!


Le uživam dokler traja, če že vsi tako svetujejo! Malo kraljevskega razvajanja si z veseljem privoščim! #mumofboys

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
34