MAMI PRIPRAVE NA POLETJE

Poletje je tik pred vrati in jaz še vedno razmišljam o tem, kako sem se nanj pripravljala preden sem postala mamica. Bistveno drugače, kot zdaj, ko mi čisto vsak prosti trenutek zapolnijo sestavljanje kock, igra v peskovniku in ustvarjanje s plastelinom. Sprašujem se, kje je zdaj tista brezskrbna dvajsetletnica, ki je bila vedno odlično pripravljena na plažo, krilo in sonce? Tista, ki je imela dovolj energije za raziskovanje po največjih nakupovalnih centrih, ko je neumorno iskala popolne dvodelne kopalke? Kje je? Takrat je bilo bistveno drugače kot danes … Takrat sem z vadbo začela že med zimo in v poletje vedno vstopila fit ter zadovoljna in polna energije. O pedikuri mi ni bilo potrebno razmišljati tik pred dopustom in zadnji trenutek histerično iskati pedikerke (kot to delam danes). Ni bilo potrebno, ker so bili moji nohti na nogah popolni in skoraj vsak dan v drugih modnih barvah. Ni mi bilo potrebno razmišljati o tem, katere lahke in zračne dolge hlače vzeti na dopust, ker zaradi sem zaradi roditeljskega sestanka in mučnega pakiranja petih kovčkov opreme popolnoma pozabila na depilacijo. Ja vem, nemogoče je to pozabiti, a mami se velikokrat dogajajo najrazličnejše nemogoče situacije.

A veš katere?

Takšne, ko ti tvoj otrok zlije 20 € vreden šampon in si iz tega naredi super dišečo kopel. Ali pa takšne, ko tvoja najljubša šminka pristane v straniščni školjki. Ali pa tiste, ko te lego težava petletnika zmoti med tuširanjem, da popolnoma pozabiš na depilacijo leve noge. To seveda opaziš šele kakšen dan kasneje. Nemogoče situacije so tiste, ki materinstvo delajo zabavne in včasih tudi malce naporno. A nič hudega, ker se jih lahko zlahka znebimo, le poiskati moramo primerne načine.

Tokrat bom to počela v sodelovanju s podjetjem Braun, ki me je opremil z novim hitrim in še bolj natančnim Braun Silk-épil 9 Wet & Dry epilatorjem, ki je primeren za depilacijo tudi čisto kratkih dlak na občutljivih predelih. In kar je še najbolj pomembno, deluje zelo hitro in je zato narejen prav za mamice. Omenjeni epilator, ki je pred kratkim postal moj najboljši prijatelj in ga že jutri vzamem s sabo na dopust, lahko uporabljam kar med tuširanjem, kar zelo skrajša celoten postopek depilacije. Epilator sem sicer komaj začela uporabljati, a pravijo, da je občutek ob redni uporabi skoraj brez bolečin, dlake ki ponovno zrastejo po 4 tednih, pa naj bi bile svetlejše in tanjše. O rezultatih uporabe vas še obveščam.

Aktivna dvajsetletnica, ki je imela polno energije za top priprave na poletje, je že zdavnaj izginila. Zdaj je tu ena malce bolj utrujena in nekaj kilogramov težja 33 letnica, ki v svoje priprave za poletje vključuje tudi pridobivanje fizične kondicije za igro v vodi z dvema fantoma. A sem že omenila, da mi je zdaj stokrat lepše, kot kadarkoli prej!?

 

 

 

 

 

Foto Eva Veber, Eving.

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Brown.