MAMICA FANTOV – VSAK IMA SVOJ SVET

Kar nekajkrat sem pisala o tem kako je imeti same fante. Meni je noro zabavno! Nikoli si nisem mislila, da bom tako zelo uživala v zvokih najrazličnejših avtomobilov na daljinca in v tistem nujnem kupu peska (beri blata), ki ga moramo imeti pred hišo, da lahko uporabimo in umažemo vseh trinajst bagrov. Ja, samo toliko jih je. Baje obstajajo bistvene razlike med njimi, ki so izjemno pomembne za delo. Takih podrobnosti mami žal ne obvlada in jih nikoli ne razume. Hihihi, se niti ne trudi razumeti. Naj bo to njun svet, kot je moj nakupovanje najrazličnejših kozmetičnih preparatov in oblekic, ki mojim fantov ni tako zanimivo in privlačno, kot bi bilo kakšni v roza oblečeni princeski s kitkami. Pa nič zato, ker sem res rada mamica dveh fantov. Si ne predstavljam, da bi bilo kako drugače!

Ravno ta drugačnost me je spremenila, odprla oči in pokazala druge prioritete v življenju. Včasih so blato, hitri avtomobili in glasno kričanje najboljša zabava v dnevu. Res je, odkrivanja in spoznavanje sveta skozi majhne fantovske oči dobiva novo dimenzijo.

Ta teden smo lepo sončno vreme izkoristili za kar nekaj opravil, ki bi jih lahko delili med moška in ženska. Jaz tega pri svojih dveh fantih ne delam in verjamem, da mi bosta snahi nekoč zelo hvaležni. Listje grabimo vsi, smeti nosim tudi jaz, okna pa mi vedno pomagata čistiti (hihihi, tudi umazati) mala hiperaktivneža. Nad temi opravili sta zaenkrat še navdušena, nekoliko pa se zatakne, ko malo pretiravam in ju na primer odpeljem s sabo v drogerijo po novo šminko ali v Zaro na čeking, če je kaj pametnega. Meni je to skrajno zabavno, njima pa ta sprehod predstavlja hudo mučenje.

Moram priznati, da sta bila tokrat malo bolj prizanesljiva pri odpiranju darilca, ki smo ga pred kratkim dobili na dom. Ja, tudi fante včasih zanimajo kozmetični preparati. Predvidevam, da zato, ker je nova sončna krema ALEODERMAL SOLAR pomenila družinski izlet in pohajkovanje. 😉 Žan je pozorno poslušal moje besede, ko sem prebrala tekst z etikete in na koncu zaključil, da bo ta krema kar njegova, ker je zelo dobra. 🙂 Na našem zadnjem obisku bazenov smo jo že preizkusili in moram priznati, da je tudi meni všeč, ker je primerna za otroke in odrasle, ter nudi dovolj visoko zaščito pred pred agresivnimi in škodljivimi sončnimi žarki. Je v obliki nežnega in nedišečega lahko mazljivega mleka, ki ne pušča madežev, ne vsebuje konzervansov in je zelo primerno za občutljivo otroško kožo. Več informacij o AD SOLAR sončni kremi dobite tu.

Vsako leto sem pred poletjem v precepu katero sončno kremo izbrati, zmedejo me številne reklame in deljena mnenja. Zato sem prav vesela, da sem eno kljukico priprav na poletje že obkljukala, zdaj pa se čisto zares lotim nakupa novih kopalk. 🙂 Predvidevam, da brez spremstva moške ekipe, ki bodo tisti čas porabili za izbiranje štirinajstega (nujno potrebnega) bagra. 🙂 Kot sem že na začetku omenila – vsak ima svoj svet!

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem SANOFARM.