MAMICA NA KAVICI

Se še kdo boji zobarja? Mene je ta strah že (kar nekaj let nazaj) minil, mi je pa še vedno precej neprijetno. Pa nooo, kdo še uživa na tistem vesoljskem stolu s pol kilograma vate in tremi cevkami v ustih?! Hvala, raje ne! 🙂 Prejšnji teden je Izak pokazal svoj pogum na tem velikanskem zobozdravniškem stolu (v bistvu je sedel na mami ampak ok). Prvi preventivni pregled je minil brez večjih posebnosti, z izjemo krokodiljih solz, kričanja na ves glas in na moč prešvicana mama. 🙂 Smo pa dobili pohvalo, če kaj šteje?

Lep sončni dan in še ena ura nama je manjkala do spanja, zato sva se odločila prvi obisk zobozdravnika nagraditi s kavico (za mamico) in toboganom (za Izaka). Itak sem že po treh minutah sončkanja na terasi ugotovila, da ta podvig ne bo niti približno podoben martinčkanju na terasi ampak eno samo divjanje. Tobogan (ki je zelo veliko obetal) je bil zanimiv le dve minuti, vse ostale (sicer nezanimive) stvari pa so bile vau! Najdaljših petnajst minut off-a vseh časov! 🙂

Optimistična mama si je zamislila takšen scenarij …

 Realnost pa je bila taka …

Manjkajo še tisoč fotk tekanja po terasi, skakanja po stolih, metanja blazin, polivanja in razbit kozarec (in posledično moker otrok). Drugič vse posnamem! 🙂 Precej več takšnih in drugačnih pripetij z mojimi fanti lahko spremljate na INSTAGRAMU.

Mame tako in tako svoj porodniški dopust izkoristimo za uživanje, lenarjenje in kofetkanje v gostilnah. Otroci samo spijo (ali pa mirujejo na stolu), nič ne jejo, stanovanje se samo pospravi in perilo je vedno čisto (zato pranje sploh ni potrebno)!