MAMINA MOČ

Malce več kot pol leta nazaj sem se podala na pot bloganja. Sprva sem imela z Mami na OFF čisto drugačne načrte, a zelo hitro se je izkazalo, da se kar znajdem v tej vlogi. Po kakšnem mesecu ustvarjanja, ko so že padale pohvale in lepe besede sem pomislila “le zakaj ne?” Poskusim lahko, izgubiti nimam kaj! Uživam v tem, veseli me, to je to – to je moj hobi! In zdaj čisto vsak dan znova dosegam cilj, ki sem si ga na začetku zadala – RASTEM in SE RAZVIJAM! Skupaj z vami postajam močnejša in neizmerno me veseli, da me spremljate in podpirate.

Velikokrat me vprašate kako zmorem vse? Iskreno povedano – POJMA NIMAM! 🙂 Počasi, dan za dnem. Ne bom lagala in zavijala v celofan, bilo je kar nekaj takšnih trenutkov, ko sem jokala in se spraševala, če je sploh vredno!? Velikokrat sem želela vse izbrisati in preprosto izginiti. Pa nisem. Vedno znova sem našla MOČ, ki me je gnala naprej. Še vedno je to moj hobi, ki pa kar naenkrat jemlje veliko več časa, energije in truda, kot sem si sprva mislila. Vam povem – to ni šala! Ni tako enostavno, kot je videti na prvi pogled! Je že res, da imaš ogromno podpore, veliko mamic, se poistvoeti s tvojimi izkušnjami, dobivaš potrditev, postajaš boljši. A obstaja ena zelo temna plat o kateri se ne govori. Tudi, če jih je malo ampak so, haterji obstajajo. In zadenejo v dno duše! Ne moreš verjeti dokler ne doživiš. Noro! Spremljajo čisto vsak korak, o vsem vse vedo in na polno kritizirajo?! Še najhujši so tisti, ki so čisto zraven tebe, po možnosti so celo “prijatelji”!? Nič zato, kar naj bodo! Zaradi njih dobivam TRDO KOŽO! Zaradi njim spoznavam kdo so PRAVI PRIJATELJI!

Žalosti me, da je v naši mali Sloveniji še vedno najpogostejše in glavno opravilo kritiziranje in pljuvanje tistih, ki jim gre dobro?! Predlagam, da se ta energija usmeri drugam … Ni se potrebno jeziti zaradi nepotrebnih stvari in škoditi zdravju. Ni vredno!

Obstaja ena dobra lastnost sodobne tehnologije! Vedno je namreč na voljo DELETE gumb. Če nas kdo jezi in spravlja v slabo voljo ga lahko čisto enostavno izbrišemo. Iz Facebooka, iz imenika in iz življenja! Simple as that!

IMG_3447

Tu naj bi se moja zgodba za danes končala, a sem se tik pred objavo premislila, ker sem zelo nestrpna in bi že končno rada z vami delila VELIKO NOVICO. Novico, ki mi bo dala tisto dodano vrednost, ki jo že od vsega začetka iščem. Gre za zamisel, ki je dolgo časa ležala v predalniku in čakala na pravi trenutek … Čakala je pravi osebi, ki me popolnoma razumeta in s katerima sem svojo vizijo uspešno prelila na papir. Moje sanje so se pred nekaj meseci končno začele uresničevati. In to je tudi razlog, da nisem dovolila, da me nekateri negativni komentarji zmotijo in ustavijo na poti do jasno zastavljenega CILJA.

Skupaj z Magic planner team smo izdelale prav poseben DRUŽINSKI ROKOVNIK, na katerega sem neizmerno ponosna in v katerega verjamem z vsem srcem! Ne gre zgolj za klasičen rokovnik, v katerega bomo vpisovale svoje dnevne obveznosti. Gre za nekaj več! Mamina (po)MOČ nudi mnogo več, kot le pomoč pri organizaciji vsakdana, aktivnosti, hobijev, obiskov pri zdravniku in službenih obveznosti. Nudi prostor, kjer bomo shranjevali najbolj vredne spomine. Nudi prostor, kjer bomo hranile foto utrinke, ki nam bodo dali zagon vsakič, ko ga bomo potrebovale. Nudi ideje in drobne zamisli, s katerimi bomo popestrili skupne (in samostojne) OFF trenutke. Nudi prostor in ideje za majhne otroške ročice, razvija domišljijo in spodbuja učenje. Nudi ideje, s katerimi  se bomo trudili izboljšati zdravje cele družine. Nudi vse to in še veliko več.

Nudi tisto dodano vrednost in vsebine, ki je mamicam nujno potrebna za preživetje ob napornem živžavu. 

S pomočjo rokovnika bomo lahko pritisnile OFF gumb še pogosteje.

In najboljša novička! 🙂 Mamina (po)MOČ je že v tisku, juhuhuhu! Moram priznati, da se počutim kot nosečka, ki komaj čaka na rojstvo svojega otročička. 🙂 Ne skrbite! Ve boste ta nepogrešljiv pripomoček imele v svoji torbici že v začetku decembra. O vsem boste zelo kmalu obveščene! 🙂 Jaz pa se vračam na point zgornje zgodbe … Zdaj je pravi čas, da nehamo kritizirati in pljuvati. Res nima smisla! Bodimo ponosni na lepo malo Slovenijo, stopimo skupaj in podpirajmo vse, ki želijo ustvarjati in pustiti odtis. Pokažimo to nesebično in ne-zavistno MOČ, s katero smo najboljši vzgled našim malim sončkom.

MAMI NA OFF