MAMINA (po)MOČ

Družinski rokovnik za organiziran vsakdan, drobne zamisli in velike načrte.

 

 

 

Ideja o posebnem rokovniku, ki je prilagojen mamicam, je v meni rastla dolgo časa. Pravzaprav je z rojstvom drugega otroka in čedalje večjim “neredom” v našem vsakdanu dobila novo dimenzijo. Z vsemi izkušnjami in doživetji kot mamica sem lahko v svoje sanje vložila tisto iskano vsebino, ki jo potrebujemo za to, da bo uporaba rokovnika dosegla cilj. Da bo redna uporaba dejansko pripomogla k temu, da bomo prihranile na času, ki ga bomo namenile svoji družini. Na poti do izpopolnjevanja ideje sta mi bile v pomoč moji dve veliki ljubezni, Žan in Izak. Z njima in tudi zaradi njiju je rokovnik dobil dodano vrednost. Ne gre zgolj za planer, s katerim si načrtujemo svoj prosti čas. V prvi vrsti je Mamina (po)MOČ priročnik, ki usmerja in pomaga pri temah, ki včasih enostavno uidejo iz glave. Je tudi dnevnik, v katerem lahko shranjujemo spomine na otroštvo otrok.

 

 

Mamina (po)MOČ vsebuje citate in motivacijske misli, ki nas vedno znova dvignejo in usmerijo na pravo pot.

 

 

 

 

 

Rokovnik ni namenjen le mamicam, je tudi za otroke. Najdete prostor za fotografije, prstne odtise, cvetke, pobarvanke in risbice. Vsebuje paleto različnih možnosti za ustvarjanje in razvijanje otroške domišljije. Vsebuje tisto piko na i, ki je nam mamicam najpomembnejša!

S pomočjo rokovnika bomo pritisnile OFF gumb še pogosteje.

Rokovnik je sestavljen iz dveh delov, ki se dopolnjujeta. Prvi, vsebinski del vsebuje prostor za shranjevanj pomembnih informacij, kontaktov, gesel, rojstnih dni in podobno. Na enem mestu lahko shranimo vse to, kar smo da sedaj shranjevali na mobilnem telefonu, računalniku, raznoraznih listkih ali pa kar v glavi. Tam lahko najdemo ogromno zamisli za družinsko preživljanje časa, otroško ustvarjanje, zdrave recepte in spodbude, ki pripomorejo k temu, da se ustavimo in delamo to, kar nas osrečuje. Tudi zdravje, bistvena in največja vrednota vseh mamic, ima v rokovniku posebno mesto. Vseskozi nas spodbuja k temu, da se več gibamo, bolj zdravo prehranjujemo in si dovolimo vzeti čas za sprostitev duše in telesa.

Drugi del Mamine (po)MOČI je planer za 20 tednov in je namenjen organizaciji vseh družinskih aktivnosti. Lahko ga začnete uporabljate kadarkoli in ni vezan na datum ali leto. Poleg planiranja aktivnosti za posamezen dan v tednu, bomo lahko načrtovale tudi hišna opravila, rojstno-dnevne zabave, zdravniške preglede in urnik vadbe. Vnaprej bomo lahko določile zdrave večerje in izpolnile nakupovalni listek, na katerem bo tudi predlog za zdravo živilo. In še najpomembneje, pri čisto vsakem tednu lahko najdemo zamisel za OFF trenutke in otroško ustvarjanje. 

Osnovni opis:

  • A5 format
  • 150 strani
  • moderen dizajn
  • razigrana notranjost v črni, zlati in mint barvi
  • velika kovinska špirala
  • 2 različne (trde) naslovnice
  • narejen v Sloveniji

Cena Mamine (po)MOČI znaša 20 € (znesek ne vključuje stroškov pošiljanja). Na vaš naslov pa bo dostavljen v 3 – 5 delovnih dneh od dneva, ko nam pošljete potrdilo o vplačilu.

Če želite svoj izvod naročiti in si zagotoviti bolj mirne in sproščene dneve, naročite na povezavi.