MEGA DOPUST

Sredi noči je, jaz pa gledam na uro, ki kaže natanko 1: 32. Budna ležim na ogromni posteji v sobi, ki se nahaja v desetem nadstropju in se sploh ne sprašujem, zakaj ne morem spati. Uživam v trenutku in se bojim, kdaj se bo zaključil. Gledam čez velika steklena vrata, kje se v daljini bleščijo luči mojega ljubega Splita. Poleg je Izak, ki se tudi v spanju oklepa mojih las … Sploh mi ni hudo, da ne morem spati, ker mi je lepo. Ta trenutek si želim vtisniti v spomin. Počutim se udobno in varno, spominjam se njunih današnjih nasmehov, ko sta v zunanjem bazenu delala najrazličnejše akrobacije in špricala vse okoli. Spominjam se široko odprtih ust, ko sta raziskovala igrala in se podila po plaži in mi z malimi prstki kazala najlepše jadrnice, ki so bile parkirane v bližini krasnega hotela Le Maridien Lav Split. Njun smeh in iskrice v očeh. Preplavi me posebna toplina in ob tem pozabim, da bom čez tri dni morala začeti službene obveznosti. Pozabim na neprebrano elektronsko pošto. Na razmetano stanovanje. Vse pozabim. Nič ni tako pomembno, kot ta trenutek sreče. Lepo mi je. Ta trenutek. Zdaj!

Zapis je nastal sredi noči in točno takrat nastaja večina mojih zapisov. Nastajajo ob posebnih priložnosti. Nastajajo takrat, ko sem jezna in se želim pomiriti. Nastajajo pa tudi takrat, ko mi je z mojimi fanti lepo in bi si želela spomine ohraniti za večno. Ravno takšen je bil pretekli teden. Zakaj še niso ugotovili, kako se zmrzne čas?! Naše mega počitnice so se prehitro končale in jaz sem zopet ugotovila, da smisel življenja ni v tem, kar dela večina. Res ni in največkrat smo mladi tisti, ki se tega prepozno zavemo. Seveda je potrebno delati, a vseeno bi bilo dobro večkrat razmišljati o družinskih nagradah.  Menim, da je to nujno potrebno. Ne le zato, da vidimo nasmejane obraze naših otrok, tudi zaradi partnerstva in klime v družini. Morali bi! Morali bi bolj ceniti spomine, ki nam jih nihče ne more vzeti!

Vesela sem, da smo Mami blogerke postale ambasadorke Megabon-a, ki s svojimi ugodnimi in privlačnimi paketnimi ponudbami družinam omogoča mega dopustovanje po meri družin. Že poznate Megabon? Iz svojih izkušenj in raziskovanja lahko povem, da gre za zanesljivega ponudnika, ki nudi kvalitetne hotelske storitve po zelo dostopnih cenah. Če ga še ne poznate, lahko tu preverite njihove ponudbe, ki v ceno vključujejo tudi brezplačno bivanje otrok.

 

 

 

 

 

 

Hvala Megabon in Le Meridien Lav Split, ker ste nam omogočili, da skupaj ustvarjamo spomine!