MOJA NAJLJUBŠAAAAA!

Za nami je še ena navadna nedelja. Naredila sem veliko več, kot sem si mislila, da bom. Hihihi, a ni to kao dan za počivanje? Mož mi je v petek zjutraj, ko sem se ob 5.45 vsa zlimala privlekla do kopalnice, dejal: “Ah, daj no, saj bo vikend, zdaj se bova končno malo spočila!” Hm, kaj res? Ne vem, če bo v nedeljo zvečer počutje bistveno drugačno! #mumlife

Ampak ok, ta objava ni namenjena jamranju in mami simptomih. Odločila sem se, da vas ob nedeljah zvečer razveseljujem z modnimi objavami in vam dam zagon (ter morda kakšno idejo) za nov teden. To me je prešinilo ravno danes, ko sem pol dneva porabila za premetavanje Izakove in Žanove omare (in tudi kleti). Sortiranje, zlaganje, iskanje pomladnih in pospravljanje vseh zimskih kosov. A sem že omenila, da komaj čakam fazo, ko bom lahko obleke iz Žanove le elegantno prenesla v Izakovo omaro! Ne pa v klet ali na kakšno drugo varno mesto (ki to v bistvu sploh ni). Se mi zdi, da vsaka dva meseca samo prenašam vrečke, iz katerih itak najlepše stvari čudežno izginejo!?

Fantova outfita sta pripravljena, zdaj pa stojim pred omaro in razmišljam kaj jutri obleči … Saj vam je znano kako to gre, pri polni omari itak nimam ničesar pametnega! Vsakič, ko se mi to zgodi naredim naslednje … Vzamem telefon, odprem Instagram in pregledam njen profil! Res si spočijem oči in dušo!


Skratka, Andrea je moja najljubša modna (mami) blogerka. Je enostavna in preprosta. Ne pretirava in ima svoj stil. Vse kar obleče je videti vrhunsko, pa četudi je to en navaden T-shirt. TOP!

 

A ni vrhunska? Spodaj pa še ena moja (po njenem navdihu) iz včerajšnjega pohajkovanja po Ljubljani.

Ne pozabimo tudi tiste nepomembne in bolj vesele stvari, morda si z njimi polepšamo nedeljski večer in pozabimo na tiste “pomembne” (in nepotrebne) skrbi, ki nas čakajo v naslednjem tednu! Se strinjate?