MOJI SVETI VEČERI

Sveti večeri. Tako namreč poimenujem vsak večer po 20.ti uri, ko v našem stanovanju nastane tišina. Sveti in zlata vredne so vse tiste večerne ure, ko fanta padeta v spanec. Nič ne rečem, noro ju imam rada in obožujem naše skupne trenutke, a vseeno komaj čakam, da ura odbije osem. Takrat namreč končno slišim svoje misli in si malce oddahnem. Včasih imam občutek, da se takrat dan začne … Prosim povejte mi, da nisem edina?! Na svoj večerni prosti čas sem tako zelo navajana, da iskreno sočustvujem s prijateljico, ki mi je nedavno na kavici dejala, da njena dva hodita spati komaj ob devetih ali kasneje. Ona zaradi utrujenosti zaspi kar z njima in ji zaradi tega ne ostane nič prostih trenutkov, ki bi jih namenila razvajanju ali pa celo pospravljanju, ki ga od trenutka, ko sem postala mama enačim kar z oddihom. Ok, delala se bom, da tega nisem napisala, ker pospravljanje v resnici nikakor more biti off trenutek! A ni tako?

Meni so zvezde na srečo naklonjene in zato še vedno na polno uživam v svojih prostih večerih, ko bodisi pišem blog ali pa z možem gledava tv nanizanke. Saj vem, da je slišati neverjetno (tudi meni), a včasih naberem še toliko energije, da se odpravim na tek. Slednje bi lahko storila še večkrat, saj se dejstvo, da jih imam že 33 intenzivno kaže na ne ravno napeti koži in celulitastih stegnih. Zaenkrat še vedno iščem dobre rešitve, kako uspešno in hitro opraviti omenjeni problem s celulitom, ob tem pa me vseeno zelo tolaži dejstvo, da sem končno našla rešitev za nebolečo domačo depilacijo.

Pred kakšnim mesecem sem postala uporabnica Braun epilatorja Silk-épil 9 Dry & Wet, ki je že nekajkrat poskrbel za to, da so moji sveti večeri posvečeni opravilu, ki sem ga celo svoje življenje počela malce mimogrede in zelo površno. Zaradi tega dejstva sem kožo na nogah velikokrat opremila z obližem ali pa sem zaradi neurejenosti sredi poletja večkrat izbrala dolge hlače kot kratke. A zdaj je s tem konec! Po enem mesecu uporabe sem prepričana, da bo (poleg iPada) epilator moj zvesti spremljevalec ob svetih spa večerih. Zakaj? Je hiter, učinkovit in enostaven za uporabo. Najboljše od vsega je to, da ga lahko uporabljam na čisto majhnih dlakah in mi ni potrebno čakati, da zrastejo. Torej, dolge hlače letos poleti odpadejo! Morda omenim tudi to, da epilator vsebuje dodatne nastavke, eden mojih najljubših je masažni, ki zanesljivo preprečuje vraščanje dlak.

Res sem vesela, da mi je bila ponujena priložnost testiranja izdelka, ki bo tudi v bodoče del mojih svetih trenutkov. In zdaj drage moje, zaupajte mi – kaj pa ve počnete, ko končno zaspijo?

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Braun.