MULTITASKING MAMA

Materinstvo mi je dalo ogromno, neizmerno ljubezen in srečo, pa tudi velikanske podočnjake in zelo opazen celulit (ki ga ne skrije niti najdražja anitcelulitna krema, ki so mi jo zadnjič svetovali v drogeriji). Pridobila pa sem še eno zelo pomembno lastnost, za katero nisem vedela da sploh obstaja!

MULTITAKSING je pri mamah nuja in edini način, da preživimo v dnevu, ki ima le 24 ur.

Nekaj dni nazaj smo se vrnili iz Dalmacije, kjer sem zopet dobila potrditev, da smo družina, ki ne pozna mirnega in sproščenega dopusta in ležanja na plaži. Pa to ne velja le za otroka, tudi jaz vedno delam pet stvari hkrati in (v glavi) načrtujem za tri dni vnaprej. Začelo se je že s samim (sicer neuspešnim) pakiranjem, saj sem pozabila zobne ščetke in plenice! Tako je, če med ekspresno hitrim zlaganjem v zadnjem trenutku kuhaš večerjo, depiliraš noge in pišeš blog. Sicer pa imam vsepovsod kamor se odpravimo polne roke – torba, flaška, baby robčki in kape (s šiltom, brez šilta in trak). V mojem naročju je vedno in povsod tudi Izak, ki odklanja vsako prevozno sredstvo. Ogledovanje znamenitosti je bolj podobno aktivnemu iskanju najboljših pekarnic in slastnih štručk, ki zadovoljijo fanta. V naše top znamenitosti, ki si jih vedno ogledamo pa spadajo igrala, zabaviščni parki in stranišča.

Zabavno kajne? A kljub vsemu so takšni dopusti nekaj najlepšega in jih ne zamenjam za nobeno izležavanje na plaži ali pijančevanje v Zrčah!

Ja, rada imam svoje življenje in čas, ko smo skupaj!

In tudi ta vikend bo nepozabno, smo že v nizkem štartu za še en aktivni dopust. Fanta sta pripravila igrače, jaz pa sem oprala kakšnih šest strojev perila, pospravila stanovanje in zlikala vse potrebno za jutrišnji odhod v Terme Banovce. Še prej pa se ustavimo v Ljubljani, kjer me čaka ena zeloooooo zanimiva izkušnja, sem že vsa na trnih … Me boste gledali? Jutri, ob 10.ih, oddaja Dobro jutro. 🙂

Zdaj pa me čaka sproščen četrtek pred televizorjem. Obljubim, da bom uspešno opravljala več stvari hkrati … Pogledala bom težko pričakovani novi del Prison breaka, se basala z tortilija čipsom in nazdravljala z Refoškom. Kdo pravi, da mami multitaskingi niso uspešni?