NAŠ DAN

Obožujem dneve, ko imam čas!

Ko imam čas za to, da se ustavim, zadiham in odprem oči. Ko lahko v miru zajtrkujem in spijem belo kavo. Ko mi ni potrebno načrtovati zdravih obrokov in organizirati dneva. Ko mi ni potrebno razmišlljati o kupu perila, ki krasi dnevno sobo. Ko lahko le opazujem nasmejane in brezskrbne obraze mojih dveh sončkov in z njima uživam. Takšni dnevi so težje dosegljivi med tednom, so pa zagotovljeni med vikendi in počitnicami, zato se vedno raje vračamo na oddih v terme, kjer napolnimo baterije in ustvarjamo nove spomine. Skupaj in brez stresa!

Naš dan brez stresa, kjer smo se razvajali v hotelu Livada Prestige, si lahko pogledate spodaj.

Ob 6.15 uri – ZAČETEK DNEVA

Dobro jutro mami! Zakaj bi spali, če je pa zunaj dan!?

Mami, kdaj gremo pa na bazen?

Mislim, da je to najbolj pogosto vprašanje v termah, ki ga zastavita TAKOJ, ko odpreta oči.

ob 8.00 uriZAJTRK

Nekaj najboljšega so zajtrki, ki so sestavljeni iz raznolike, domače in zelo kakovostne ponudbe. Mmmm, še vedno sanjam o tistih krhkih rogljičkih in okusni kavi!

Vsakič, ko sem fanta vprašala, kaj bi jedla, sta odgovorila – glej sliko spodaj. Res vsakič! 🙂

od 9.30 do 12.00 – KOPANJE

Končno!

Najljubši del bivanja v hotelu je to, da smo se na bazen odpravili kar v kopalnih plaščih in natikačih. To, da s sabo nismo nosili pet dodatnih potovalk, otroških igrač in celega hladilnika hrane, je res v veliko pomoč.

Jaz bom prvi!

 Sava hotels & resorts so že lani upoštevali naša priporočila in ob otroških bazenih pripravili igralni kotiček z vodnimi igračami, ki nam jih ni potrebno nositi od doma. Hkrati pa imajo otroci odgovorno nalogo, da z izposojenimi igračami lepo ravnajo in jih po igri vrnejo na svoje mesto

od 12.00 do 13.00 – ČAS ZA KOSILO

Gromozanska lakota po čofotanju je več kot očitna.

Izak z obrokom vedno zaključi še preden jaz dobro začnem, zato se tisti čas kratkočasi v otroškem kotičku, kjer se zabava z drugimi otroci.

od 13.00 do 15.00 (ali celo še dlje) – POČITEK

Fanta po kosilu počivata, ker sta od napornih vodnih aktivnosti vidno utrujena (in zato tudi malce tečna). Včasih se jima z največjim veseljem pridružim, še večkrat pa njun počitek izkoristim za delo (ob kavi).

od 15.00 do 17.00 – RAZISKOVANJE OKOLICE IN POTEPANJE

Popoldneve smo izkoristili za pohajkovanje in druženje.

V neposredni bližini hotela Livada se nahaja otroško igrišče, ki vedno navdušuje. Hihi, tudi mene. 🙂

Že dobro leto je minilo od našega prvega sodelovanja z res krasnimi ljudmi, ki so v tem času postali pravi prijatelji. V mislih nimam zgolj mojih kolegov, temveč tudi naše otroke, ki so postali pravi prijatelji in se ob vsakem snidenju iskreno objamejo.

Dajmo Slovenija!

Tudi na dopustu smo zelo srčno in vneto navijali za naše zlate fante. Naj se ve, kdo je največji navijač!

Izak koga imaš najraje?

Žana, očita in mamico.

Ob tem odgovoru se kar naježim, najbolj pa zato, ker nikoli ne pozabi na Žana. A ni to lepo?

Imamo se fajn!

od 18.00 do 19.00 – VEČERJA

Verjetno nima smisla poudarjati Izakovih glasnih njam njam

Okusna domača hrana nas je v Livadi navdušila. Še vedno hrepenim po prekmurski gibanici, bujti repi in najboljšem bograču.

od 19.00 do 20.00 – VEČERNA RUTINA PRED SPANJEM

Kako reče kuža? Ovca, kravica, muca?

Žan zelo resno jemlje vlogo starejšega brata, ki vedno Izaku ob večerih prebere pravljico. Pa jaz eno in mož eno, a je še vedno premalo! 🙂

od 20.30 do 22.00 (ali kakšno minutko dlje) – ŽUR ZA STARŠE 🙂

Kakšnih pet let nazaj sem začela pomen besede ŽUR dojemati nekoliko drugače. Mislim, da se s tem občutkom poistoveti kar precej mamic. Pohajkovanje do jutranjih ur mi ne diši preveč, veliko raje uživam v sproščenih večerih, ki se zaključijo ob “normalnih” urah.

 Zakaj? Hihi, najbolje bo, da kar še enkrat pogledamo prvo fotografijo, nad katero se nahaja ura, ko moja glasna budilka odpre oči in se nežno stisne k meni …

Mamice, vam je znan ta občutek? A ni res, da zamenja čisto vse divje zabave tega sveta?!

Objava je nastala v sodelovanju s Sava hotels & resorts.