(NE)POMEMBNA NEDELJA

“Vauuuu, spala sta od osmih!!!!” so bile danes zjutraj moje prve besede. Na pol omotična od spanja sem popolnoma pozabila na premik ure, ko mi je zjutraj Žan v posteljo prinesel pol voznega parka. Spal je do sedmih po tastari in do osmih po tanovi uri.

DO OSMIH!!! Ura na mobitelu je dejansko kazala OSEM!?

Temu jaz rečem mini zmaga, pa čeprav vem, da ni realna ampak pustimo. Mama je lahko vsaj enkrat srečna (in lažno naspana), kajne?! 🙂

Ura na nas kaj dosti ne vpliva, čeprav mi še vedno ni jasno zakaj se sploh premika, če ima zaradi tega večina ljudi nepotrebne težave s prilagajanjem?! Sicer mi je zelo všeč dejstvo, da bo zjutraj dlje časa noč ampak to vseeno ne pomeni, da bom lahko v službo hodila eno uro kasneje ali pač?! 🙂 No, dan ob osmih zvečer mi tudi ne sede preveč … Ste že poskušale štiriletniku razložiti, da je zunaj noč in da mora iti spat, ko je zunaj še vse svetlo?! Misija nemogoče! Sicer pa imam občutek, da že cel dan govorim vse dvakrat – enkrat po stari, drugič po novi uri. Cela zmeda! Upam da do jutri neham s tem!

Fantje kosilo bo ob 12.30 uri, po tastari je to ob 11.30, če komu ni jasno!?

Vau kolk dobro, zbudila sta se šele ob 15.30 uro (po tastari je to ob 14.30 ampak vseeno vau!).

Halo, čist brezveze! 😉

Moj današnji dosežek je deset zlikanih srajc, osem kilometerski tek in pospravljeno stanovanje (vse do trenutka, ko sta se mala razgrajača zbudila). Malce manj sem ponosna na tri popite kave in štiri čokoladne muffine, ki sem jih ob kofetkanju zmlatila enega za drugim. Mogoče jih je bilo celo pet, sem raje nehala šteti. Aja, še nekaj – oprala sem vse superge, to si tudi štejem v velik dosežek in hkrati opravičujem vso tisto energijsko bombo. Ko smo ravno pri supergah moram omeniti kako je mož komentiral športni stil. Omenjam pa zato, ker sicer mojega načina oblačenja čisto nikoli ne komentira. Nikakor mu niso jasne superge in krilo ali obleka!?


Jaz pa sem v to kombinacijo čedalje bolj zaljubljena! Pa poglejte no! 🙂


In še moja malenkost … Obožujem dejstvo, da trend s supergami še kar ostaja. Za mame je to top!

Hvala frizerskemu studiu Glamur za top kodre in Maji za vrhunski make up, ki je skril čisto vse mami simptome.

Izaku je zelooo všeč … 🙂 Kaj pa vi menite?