NEPOMEMBNI OFF

Preden sem začela pisati to objavo, sem razmišljala, da bi morala v maminaoff vključiti več resne tematike. Nekaj bolj koristnega, morda kakšno zdravstveno temo, ki je moje področje. Morda kaj bolj pomembnega in bistvenega, ne pa plehke teme, kot so obleke in čevlji?!

Nedeljah zvečer posvečam (nepomembnim) modnim odklopom in sproščanju. Pa ne zaradi tega, ker se to ful bere in dosega nenormalno veliko klikov … Moj namen je bil predvsem razveseliti sebe (in vse tiste, ki me berete), ter se na takšen način lažje posloviti od vikenda in z nasmeškom na obrazu začeti nov teden. Če to sploh gre skupaj?! 🙂

Toliko vas je spraševalo o outfitu, ki sem ga imela na oddaji Dober dan, pogledate si jo lahko tu.

V oddajo sem bila povabljena le dva dni prej, zato nisem imela preveč časa za kompliciranje in iskanje primerne obleke. Hihihi, še dobro, da je bilo tako. Obula sem svoje najbolj udobne čevlje s peto, ki so vedno varna izbira (imam jih že skoraj pet let). V outfit sem vključila čisto nov bel zarin top, ki sem si ga privoščila v Zadru med prvomajskimi počitnicami. Dobite ga tu, meni je res noro všečen in udoben, lahko pa ga nosite zraven raztrganih kavbojk ali krila. Za na televizijo sem jaz (namesto jeansa) izbrala olivno zeleno krilo (Tally Weijl), ki ga navadno kombiniram k roza New Balance teniskam ali črnim balerinkam. Kaj menite?

Krilo imajo v vseh možnih barvnih kombinacijah, moram pa priznati, da ni ravno udobno (in lahkotno) za nošenje.

Življenje je že tako težko, naporno, nenehno hitimo in razmišljamo o pomembnih stvareh. Večerna poročila, novice in razni portali nas vsakodnevno bombardirajo s slabimi  novicami. Službe so tako in tako že same po sebi velik izziv, tudi zato, ker se soočamo s pomanjkanjem spanca in utrujenostjo. Preden sem postala mama tega ni bilo. Ni bilo tistega norega občutka že navsezgodaj zjutraj, ko ob skupni odpravi od doma spustimo dušo. Že ob 7ih imam občutek, da je za mano najmanj pol dneva?! Zato zvečer raje preberem ali napišem kaj bolj lahkotnega, nekaj kar me dvigne in napolni. Pa četudi so včasih to čevlji in obleke, drugič bo nekaj strokovnega, tretjič pa morda kakšen trač ali kuharski recept. Vsak po svoje in brez obsojanja, ki je zagotovo veliko bolj plehko kot je katerikoli rumeni trač …  Ne vem zakaj smo ženske vedno pod drobnogledom. Pomembno je čisto vse – kako se oblačimo, kaj beremo, kaj nas zanima … Kdo pa moškim očita, ko se zanimajo za avtomobile in šport?! Nihče!

Življenje je lahko lepo in vedno sončno, ni potrebe, da si ga sami kvarimo. Uživajmo v vseh pomembnih in nepomembnih stvareh, dnevih in malenkostih! Uživajmo v tem, kar nas osrečuje!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
39