(NE)TIPIČNA MAMICA

To je neverjetno s kakšno turbo hitrostjo raste ta moj Žan. Mož sicer upa, da bo košarkaš in se močno veseli vsakega centimetra, jaz malo manj, ker so mu je vse TAKOJ premajhno?! Pri svojih še ne 4 letih je velik že 112 cm? Halo!? Vsakič, ko ga merim skupi padem od presenečenja. 🙂 In to je razlog, da mu moram vsakih nekaj mesecev popolnoma obnoviti garderobo (kar mi sicer ni tako zelo težko ampak vseeno). Razlogi so tudi drugi, ki me nekoliko jezijo … A poznate klasične prigode triletnikov?! A tudi pri vas vsaj enkrat na teden pridejo z novimi luknjicami na kolenih iz vrtca?! Halo! #čarimaterinstva

Skratka, nakupovati fantoma ni preveč težko, ker nista izbirčna. Roko na srce – vesela sem, da zaenkrat še nimata potrebe po najbolj pisanih oblačilih in teniskah, ki se v vseh možnih pozah svetijo. Čeprav baje to še pride!? Se kar bojim te faze! Zaenkrat sta popolnoma obsojena na moj okus! Še dobro … 🙂


Kaj se je tokrat znašlo v naši spletni nakupovalni košarici? Objavljam tudi zato, ker me velikokrat sprašujete kje in kaj kupujem …

Frajerska kul kopletka, ki ju že z največjim veseljem nosita. 🙂 Pokukajte na FB stran prijetne Sare, ki res dela s srcem in z ljubeznijo.

Sem velika oboževalka NEXT-a, je online in kvalitetno! Zmaga zagotovo dejstvo, da nimajo luštnih stvari samo za punčke ampak tudi za fante. 🙂 Edina pomanjkljivost je ta, da jim vedno zmanjka številk?!

In ja, smo v fazi dinozavrov! 🙂

Te zelo udobne jeans hlačke dobite tu.

Komplet treh T-shirtov dobite tu.

Ujemajoč komplet spodnjih delov trenirk pa dobite tu.

Še nekaj noro lepega sem si omislila … Se zavedam, da ga bom morala podkupiti s kilo čokolade, če bom hotela ta prikupen modni dodatek dejansko nadeti. S takšnim lesenim metuljčkom bo zagotovo največji frajer (sploh, če mu zraven oblečem še hlače z dinozavri, ki jih zadnje dni sploh ne želi sleči?! Lepote belokranjskega lesa imajo poleg lesenih metuljčkov  tudi čudovite izdelke za mamice, le pokukajte na njihovo spletno stran.

Naše najljubše otroške trgovine so: NextH&M, Zara, Reserved, Evitas in še kakšna bi se našla (brez skrbi – obveščam 🙂 ).


Mislim, da sem prvič v zgodovini materinstva dobila pohvalo na račun izbire, sem prav slutila, da bodo dinozavri zažgali. Fantki pač! 🙂 Zdaj pa se lahko samo še prepustim in čakam na tiste neizogibne luknje. Imate kakšen dober nasvet kako preprečiti, sanirati, karkoli?

Ok, zdaj pa do spomladi neham s šopingom za fante pa čeprav imajo vsepovsod tako ljubka oblačila. Se opravičujem na iskrenosti, pač nisem ravno tipična mamica, ki nenehno nakupuje svojim otrokom, sebi nič ali pa vsake toliko kakšen spodnji del mami trenirke. Ko grem v šoping zase si privoščim vse s seznama (in še kaj več), ker si to ZASLUŽIM! Ker je to moje razvajanje, sprostitev in nagrada! Takrat ne razmišljam, da bi lahko za ta denar kupila še eno otroško bundo ali četrte jeans otroške hlače, ki bodo tako in tako čez dober teden raztrgane. Sicer pa ne verjamem, da z nabito polno omaro najnovejših in najmodernejših otroških outfitov ravno najbolje pokažemo, da jih ljubimo do lune in nazaj. Ali pač?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
52