NI MI ŽAL

A kdaj odprete svojo nabasano omaro, kjer ne najdete NIČ pametnega za obleči? Se vam je že kdaj zgodilo, da ste kupili nekaj, kar potem niste več nikoli obuli ali oblekli? So vam zgrešeni nakupi znani? Malo me sicer stiska pri srcu, ko to priznavam, a meni so le-ti zelo znani. Z leti jih je bistveno manj, a so še vedno prisotni. Včasih res kupim kakšno stvar v efektu ali se bodisi nagradim oziroma potolažim ob napornem dnevu, a potem te iste fascinantne zadevice nikoli ne oblečem … in takrat mi je seveda žal, da se nisem bolj poslušala, svojo željo prespala in morda malce bolj razmislila. Vam je to znano? Še dobro, da imam svojo mami, ki je hvaležno in z odprtimi rokami sprejela vse te moje šoping napakice.
Mislim, da me pri zgrešenih nakupih zdaj rešuje to, da na modo gledam malce drugače, kot sem jo videla včasih. Ni pa zanemarljivo dejstvo, da zdaj poleg tega, da bolj pretuhtam vsak nakup nimam ves čas tega sveta za sprehode po šoping centrih. Zdaj nakupujem drugače, kot sem nekoč. Še največja razlika je v tem, da zdaj ob potegu kartice dvakrat dvakrat premislim ali določeno oblačilo in obutev res potrebujem. Premislim ali bi bilo morda bolje, da bi si za ta denar raje vsi skupaj privoščili izlet in dobro kosilo. Verjemite mi, da so ti spomini bistveno bolj vredni, kot je zadovoljstvo ob nakupu nove že desete torbice v istem letu, ki traja natanko 32 sekund.
Dobra prijateljica, ki ima zame najboljši okus za modo, mi je svetovala naj imam v omari manj stvari, a tiste bolj kvalitetne. To je nasvet, ki se ga že nekaj let držim in z njim preprečujem žalost ob slabem nakupu. Naj povem da ta nasvet dejansko deluje! Med te bolj kvalitetne kose sodijo zagotovo superge, ki so za vse mamice, ki kar naprej obiskujemo otroška igrišča, must have kos. Jaz jih imam kar nekaj, omislila pa sem si tudi udobne Walkmaxx superge, ki naj bi zaradi svojih ergonomskih značilnosti pripomogle k zmanjšanju bolečin v križu in obenem poskrbele za krepitev vzdržljivosti mišic na nogah. Moram priznati, da sem bila zaradi predsodkov najprej malce skeptična, a je občutek na nogi res fajn. Kako so videti lahko preverite na spodnjih fotografijah.
Več o supergah si lahko preberete tu.
Ko takole gledam nasmejan Izakov obraz, se spomnim še ene najbolj pomembne stvari, ki je nisem nikoli in zdaj lahko z gotovostjo trdim, da je ne bom niti v prihodnosti nikoli obžalovala. Tudi ve nikoli ne obžalujete odločitve, da ste se podale na materinsko pot? Res je velikokrat naporno in aktivno, a zagotovo se glede tega strinjamo vse mamice, a ne?
Foto Eving
Sonček moj nikoli mi ne bo žal, da sem tvoja mamica!
Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem STUDIO MODERNA. Več o njihovi ponudbi najdete tu.