NIČ ZA OBLEČI IN MODRA JAKNA

Pri nabito polni omari NIČ za obleči!? NIČ! Znano? No, sem kar dobro založena z mami oblačili za doma. Vse pa se ustavi, ko želim nekaj bolj elegantnega in primernega za službo ali kakšen sestanek. Verjetno zato, ker se najbolje počutim v športnih copatah, t-shirtu in raztrganih kavbojkah. Razmišljam, da se je moj stil kar precej spremenil, zdaj je udobje pred eleganco. Oblek ravno ne nosim, čevlji s peto pa so mi tudi tuje in jih obujem ob posebnih priložnostih. Moram pa priznati, da z največjim veseljem občudujem vse tipitopi urejene mamice. No razen, če vidim kakšno v dvanajstcentimetrskih petah na igrišču ali pa kakšno, ki se spotika, ko komaj poriva voziček z dojenčkom. Takrat je poleg občudovanja prisotno še začudenje …

Moj zadnji obisk Zare naj bi se zaključil z novim elegantnim kosom, obleko in udobnimi čevlji s peto. Pozor, naj bi se … Kako zelo redko se mi zgodi, da kupim tisto kar potrebujem! Hihihi ženske smo res zabavne, ko šopingiramo. Pri moških teh bojazni NI! 😉 Izbrala nisem ničesar s seznama, ker mi je v oko padla ta noro lepa modra jakna in siv nahrbtnik. Res elegantna odločitev, direktno za na službeni sestanek. 🙂

Svoj nov nakup sem skombinirala takole … Črne svetleče hlače so iz H&M (lanska kolekcija), dolga srajca pa je zarina lanska kolekcija. Čevlji z vezalkami so prav tako iz Zare. Kaj menite?

 

Za mojo frizuro je (tako kot vedno) poskrbel frizerski studio Glamur iz Novega mesta, kjer se počutim kot doma. Punce so noro zabavne, potrpežljive in vedno naredijo top frizuro!

 

 

 

 

To čudovito črno elastiko za lase, ki jo jaz nosim kar kot zapestnico pa dobite v Pastel Pink. Noro lepa!

Modro jakno dobite tu, nahrbtnik pa tu.

Tudi mamice si zaslužimo kakšno malenkost za svojo dušo. Nikar ne pozabite – ravno majhne stvari naredijo veliko!

Žan je dejal, da je barva nove jakne vrhunska … “Mami modra je zelo lepa, veš?! Še lepša je zelena, drugič kar zeleno kupi!” Hm, ne vem ravno, če bi upoštevala nasvet štiriletnega modnega guruja. Hihihihi, raje ne!