NJEGOVA NOVA FRIZURA IN MOJE SOLZE

Izakova frizura je že kar nekaj časa pomembna tema družinskih sestankov. 😉 No, vsaj bila je. Do nedavnega! Mož me je končno s svojimi dokaj močnimi argumenti prepričal, da sem se končno vdala. “Izak JE FANT in ne tvoja mala punčka, zato ne more imeti dolgih las!” Joj, ti lepi zlati kodrčki … Še vedno mi je hudo!

Pred kratkim je prišel ta znameniti dan D in prvo striženje. 😉 Na veliko smo se pripravili, potrebno je bilo namreč odvrniti pozornost in preprečite nesodelovanje … Moja velikanska torbica je bila še za nekaj kilogramov težja. Prigrizki, najljubši avto, knjiga, pijača … Ni da ni! 😉 Na telefon nismo pozabili naložiti njegove najljubše risanke Bam Bam (tako jo poimenuje Izak – gre za ful kjut risanko, ki jo nadete na Baby tv, Billy and Bam Bam pa je pravi naslov). Skratka, vse za to, da ne bo tako kot smo na veliko napovedovali in pričakovali – dretje, jok in “na pol” nova frizura. Smo že vnaprej predvidevali, da bo potrebno doma nekako dokončati.

“Izak je trmast in najverjetneje bo zelo jokal. Ni navajen striženja. Poskusimo nekaj narediti, lahko kar z mano v naročju … Če bo bo, če ne pa ne!” sem previdno razlagala frizerki in upala na najbolje. Ta si je zaradi mojih komentarjev predstavljala, da bo imela v salonu celo štalo. 😉 Previdno in počasi se nama je približala in mu namenila nasmeh.

Začela je striči …

Čakala sva, da bo začel s trmo in jokom …

Nič.

Sedel je čisto na miru in UŽIVAL!? Pravzaprav bi kmalu zaspal?! Ojoj, jaz pa zganjam takšno paniko? Tipično!

Svetli kodri so padali na tla. Z njimi tudi kakšna moja solzica … Lepega dolgolasega fanta ni več?! Noro. Zakaj sem to dovolila? Pa saj mu med zimo res ne more biti vroče? Ajoj … 😉

Z novo frizuro smo šli takoj na lepše …

Pale so tudi obljube, da bo zaradi novega videza malce manj nagajiv in bolj umirjen … Hm, ne vem ravno. 🙂 Še vedno smo zelo razposajeni  in vsepovsod glavna atrakcija. Enkrat zaradi razbitih letečih kozarcev, drugič zaradi glasnega smeha in plezanja po vseh možnih (ne)plezalnih površinah restavracije, tretjič pa zaradi joka, ker je goveja juha prevroča. Hihihi, čari materinstva. 🙂 Nič zato, drugače bi nam bilo dolgčas. 😉 Nenavadno je kako zelo se mamice navežemo na vsak del telesa naših malih sončkov. Tudi dišeči laski imajo svojo neprecenljivo vrednost, saj močno spominjajo na obdobje, ko so bili še čisto majhni dojenčki. Takrat sem ure in ure vohala in božala in vohala te zlate laske. Morda sem se z njihovim odhodom čisto zares zavedla, da moj fant odrašča …

MAMI NA OFF