ODGOVORNOST

 

Današnjo objavo in misli glede promocijskih aktivnosti blogerjev sem v glavi sestavljala kar nekaj časa. Fotografije, ki smo jih naredili na našem prvomajskem dopustu v Dalmaciji pa so me k temu le še vzpodbudile. Na na eni izmed najlepših plaž v Tribunju je nastalo mnogo krasnih foto utrinkov, najbolj zabavni pa so seveda tisti, kjer je osrednja tematika zabaven prigrizek s pašteto Argeta. Ja, res je, ob snemanju smo se zabavali, noreli po plaži in si na koncu vsi skupaj privoščili okusen priboljšek. Gibanje na zraku, pašteta brez škodljivih dodatkov in nasmejana obraza mojih malo sončkov. To je točno to kar potrebujem, da je moj dopust popoln.

Danes bi morala napisati malce več o tem, kako sta gibanje in zdrava prehrana brez škodljivih dodatkov pomembna za otrokov zdrav razvoj. Kako smo mamice odgovorne za otrokovo zdravje in kako bi morale v vsakdan vključiti več zdravih odločitev in telesni aktivnosti nameniti še več pozornosti. Morala bi, a vem, da vse to že zelo dobro poznate, zato bom raje napisala kakšen stavek o odgovornosti blogerjev in s tem mislim predvsem na znamke, ki jih predstavljamo. Ko sem gledala fotografije z dopusta me je prešinila popolnoma druga zgodba in me prisilila dokončati objavo, ki jo že nekaj časa ustvarjam v glavi.

Blog sem začela pisati natanko dve leti nazaj in na začetku sem naredila kar nekaj ne preveč pametnih poslovnih odločitev, ki jih dostikrat obžalujem. Poleg tega danes blogerjem nemalokrat očitajo, da smo premalo kredibilni, zato tudi bralci postopoma izgubijo zaupanje v naše mnenje in zapise. Zato danes zdaj svoje partnerje še bolj skrbno in previdno izbiram in se v navalu povpraševanja odločam le za tiste, ki so dejansko del našega življenja.

In Argeta to zagotovo je! V to znamko močno verjamemo in nam predstvalja najboljše, ko se želimo razvajati s pašteto in namazi. To mnenje drži od mojega otroštva in ni nastalo zgolj zaradi dejstva, ker smo ambasadorji. Nikoli ne bom pozabila, kako zelo srečna sva bila z bratom, ko nama je mami daljinh 20 let nazaj iz trgovine na poti iz službe v trgovini kupila kruh in pašteto. In to srečo zdaj videvam pri svojih fantih, kar je neprecenljivo. Ob gledanju fotografij s snemanja, kjer sta fanta zelo uživala, sem dobila potrditev, da je pravo sodelovanje tisto, ki je iskreno in iz srca.

Ob tem me je prešinilo, da je to tisto, kar želim v svojem življenju početi … Iz svojega vsakdana želim odstraniti vse, kar me bremeni. Želim si uživati v preprostih in majhnih stvareh. Želim uživati tako, kot to počnejo naši mali sončki. Poglejmo jih malo bolje, poglejmo okoli sebe, ta mala bitja so nam lahko lahko velik vzor!

 

S klikom na to povezavo lahko sodelujete v argetinem nagradnem natečaju, kjer se potegujete za fajn nagrade.  Brez česa pa so vaši vsakdanji trenutki še boljši?

 

 

 

 

 

 

 

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Argeta