BOŽIČEK ZA MAMICO?

Ko sem nekaj dni nazaj zavijala božična presenečenja, sem ugtovila, da le za enega člana naše družine manjka darilo?! Za koga drugega kot zame?! 😉 Navadno vsi pišejo o obdarovanju otrok in najboljših daril za malčke … Jaz pa naglas razmišljam – a niso oni tisti, ki jim je najlažje izbrati darilo? Še tako superska igrača bo tako in tako aktualna kratek čas, nato pa bo pristala na kupu plastike sredi dnevne sobe. Mamice pa si res zaslužimo malce razvajanja, zato je ta objava namenjena le nam! Jaz samo upam, da bo moj Božiček, ki sicer ne bere bloga svoje žene (baje sem fuuul predolga 😉 ), tole izjemno praktično objavo pa le pogledal!. 😉 Takole, tukaj je nekaj koristnih in praktičnih predlogov.

1.MASAŽA

croppedimage473300-zr-wellness-masaze-3

Varna izbira, ki čisto nikogar ne pusti ravnodušnega. Mamice navadno muči bolečina v križu, zato je masaža odlična ideja! Aja, sploh ni pomembno ali je klasična ali s kamni ali s snopki … Samo, da je! 😉 Mi se naslednji teden odpravljamo razvajati v Sava hotels & resorts in upam, da bom končno prišla na svoj račun! 😉

2. LOCCITANE

loccitane-concourse-b-flowers

Dišeča trgovina v kateri bi jaz kar živela. Vse je TOP! 😉

3. STEKLENIČKA ZA VODO

active_all-1

Zakaj ne bi bilo darilo praktično in modno hkrati? Mojo je nekaj dni nazaj Izak razbil (najdel jo je pa čeprav je bila skrita v torbici), zato nujno potrebujem novo. Favorit med stylish stekleničkami je zagotovo znamka EQUA.

4. DRUŽINSKI ROKOVNIK MAMINA (po)MOČ

cob_8740

Družinski rokovnik, ki je namenjen tudi otrokom, je zagotovo čudovito darilo. Z redno uporabo je naš dan bolj organiziran, zato je tudi samostojnih ali pa družinskih OFF trenutkov veliko več. Kdo si še ne bi želel majhnih daril, ki jih prejema celo naslednje leto? 😉 Naročite ga tu.

5. PIŽAMA

hmprod

Pižam ni nikoli dovolj! 😉 Meni osebno so najljubše H&M pižame, ki so lepe, udobne in kvalitetne.

6. BON ZA ČIŠČENJE STANOVANJA

Tudi, če je letos zmanjkalo financ, to ne sme biti razlog za neobdarovanje! Potrebno je le malce iznajdljivosti. 😉 Darilnega bona za čiščenje stanovanja ali hiše (lahko dodate tudi pranje in likanje perila) bo zagotovo vesela čisto vsaka mamica. 😉

sesanje

Mamice, ne pozabite objave pokazati svojim Božičkom in pripraviti prostor pod smreko! 😉

Prijetne in mirne praznike vam želim,

MAMI NA OFF