DRUŽINSKO POHAJKOVANJE

Letošnje poletje je res vrhunsko, na morju smo preživeli skoraj 20 dni, otroka sta noro uživala, jaz pa sem prebrala eno knjigo, kar je mali mami mejnik in sodi v dnevnik. 🙂 Zaključek poletja obeležili s še lepšim gorenjskim dopustom. Moram omeniti, da smo imeli v načrtu nekaj aktivnosti in ogledov več, kot smo jih dejansko realizirali. Hihi, očitno smo mamice res preveč optimistične! Še kako drži, da z majhnimi otroci ne smeš preveč načrtovati. Nič hudega, imamo pa vsaj dober razlog, da se na ta lepi konec Slovenije vrnemo ponovno v jesenskem času.

In tako kot vedno naj bo tudi ta nedelja modno nepomembna. Najprej sem celo razmišljala, da bi jo jeseni ukinila ali morda uvedla kaj novega, a ne bom, ker so me vaša sporočila prepričala, da nadaljujem. Seveda je bistvo drugje, so boljpomembne teme, a si ob koncu napornega dneva včasihj zaslužimo tudi nekaj sproščujočega, kajne? 🙂

Tokrat sem na naš vikend oddih, ki smo ga preživeli v vrhunskem Hotelu Golf (Sava hotels & resorts) spakirala ravno zadostno količino (in ne preveč, kot je v moji navadi). Edina stvar, ki je ostala zares čista je oprema za tek, upssss! 🙂 Smo pa veliko hodili, če kaj šteje?! S tem se tolažim zadnja štiri leta, saj je moja kondicija res porazna. Ne vem, še vedno se čudim, da tekanje za hiperaktivnimi otroci nič ne nuca?!

Moji outfiti za športno pohajkovanje največkrat vključujejo trenirko, superge, no make up videz in nekaj podobnega figi. Tokrat pa je bilo malce drugače … Izbrala sem športno midi obleko in moje najljubše espadrille. Na to obleko (in vse njej podobne, kar nekaj jih je v omari) kombiniram tudi superge in japonke. Vse skupaj mi je všeč, ker je športni stil še vedno eleganten in ženstven.

Za vas sem pripravila nekaj meni zelo všečnih outfitov s športnimi oblekami (ali krilom), ki so primerni za pohajkovanja. (vir Pintarest)

A ni fajn? 😉

Med prebiranjem tega sem dobila idejo, da bi svoje najljubše kose, outfite in tudi modne ideje delile v skupino, ki je nastala pred kratkim. Delite lahko le modo in tudi druge aktivnosti in ideje, ki jih rade počnete, ko ste na OFF. 🙂 Skupinica bo zagotovila virtualno in (predvsem) prijazno kofetkanje vsem mamicam. Pridružite se nam tu. <3

Svoje outfite zelo redno delim tudi na IG (če še ne slediš tu me najdeš), na storyju včasih delim tudi kakšen šoping idejo ali pa outfit.

Spodaj pa moja malenkost! Obleka je kupljena lani v manjšem butiku v ljubljanskem BTC-ju (imena se žal ne spomnim), espadrile so iz Massa, nahrbtnik pa je iz Zare.

Izak – H&M kratke jeans hlače, Okaidi T-shirt.

Žan – Okaidi t-shirt, kratke hlačke in sandali Zara.

  Glede na to, da smo ravno pri modni objavi moram pohvaliti Izaka, ki se ni dal motiti, ko sem mu ponavljala, da se kapa s šiltom nosi obratno.

“Ne mami no! Takole bo, takole!” je nenehno zatrjeval. #modnitrenddveletnika

A uvedemo kar malčkove modne nedelje? 😉