POLETNA OBLEKA IN NEPOGREŠLJIVI MADEŽI

Kaj je skupno vsem mamicam (z majhnimi otroci), ko se kam odpravimo? Hihihi – MADEŽI, ki nastanejo takoj, ko prispemo v javnost. Znano? 😉 Pravkar smo se vrnili piknika, kjer smo se družile Mami blogerke. Prav lepo je vse te virtualne kolegice spoznati tudi v živo, komaj čakam na naslednjo druženje in na kakšen nov skupni projekt. Fanta sta noro uživala, najverjetneje pa bo zdajle malo manj užival moj najljubši hišni pomočnik (beri pralni stroj), ki bo (upam, da uspešno) opral najmanj sto različnih madežev iz naših outfitov, ki so bili tokrat v svetlih barvah.

Vsako zabavno potepanje zaključimo umazani, utrujeni in z velikim nasmeškom na obrazu!

Rada imam belo, črno, sivo in modro barvo in prav takšni kosi prevladujejo v moji omari. Zadnji nakup moram omeniti, ker sem takšno oblekico iskala kar nekaj časa in jo bom zagotovo nosila celo poletje. Sicer sem hotela belo pa sem si zaradi narave naših prostih trenutkov premislila. 😉 Off shoulder obleke (še lanski trend) so krasna popestritev minimalističnega outfita, tudi zaradi volančkov, ki so mi še posebno všeč. Zraven lahko kombinirate sandale, natikače ali pa čevlje z visoko peto. Nekaj čudovitih navdihujočih kombinacij sem našla na spletu.

Vir: PINTAREST.

Tole luštno off shoulder poletno obleko sem našla v Stradivariusu, imajo jo v vseh možnih barvnih kombinacijah, res je čudovita. dobite pa jo tu.

Jaz sem jo tokrat nosila kot tuniko in je tudi fajn. Oblečene imam Zarine kavbojke in obute lanske gladiatorke iz Exclusive.

Fanta sta oblečena v H&M T-shirtih, kavbojke ZARA, Converse superge. Imela sem idejo, da bi v modne nedelje vključila tudi njuno modo, pa sta se redkokdaj pripravljena fotografirati, hihihi.

Spodaj pa je naš najboljši približek modne fotke. 😉

“dej mami nehaj no s tem fotoaparatom!”

Materinstvo neskončno osrečuje, čeprav so včasih ti srečni trenutki marsikomu nerazumljivi in celo čudni. Zdaj te na piknikih najbolj razveseli otroško veselje in navdušenje, ko prvič jaha ponija. Zdaj te najbolj razveseli unikaten nakit iz zelenih makaronov, ki ti jo z veliko mero ljubezni samo zate izdela in podari mali sonček. Zdaj vse črne odtise malih prstkov na beli majici nosiš s ponosom, ker so v vsej tej zgodbi najmanj pomembni. Zdaj je pomembno nekaj drugega – nasmeh na obrazu svojega otroka!