POLETNI KOS, KI GA MORAMO IMETI!

Za nami je fenomenalen vikend, hodimo iz enega piknika na drugega in (na vso moč) delamo na tem, da svojo zimsko postavo obdržimo v teh vročih mesecih. Hihihi, še dobro, da obstajajo bližnjice, ki skrijejo vse nepopolnosti. 😉 Lansko poletje sem se že spogledovala s temi čudovitimi cullotes hlačami, pa nisem bila dovolj drzna. Res sem si mislila, da so enosezonska modna muha … Pred kratkim pa sem se v ta modni kos resnično zaljubila, zato bodo tokrat moji poletni outfiti temeljili na must have hlačami sezone. Potrebujem dvoje, jasno! 😉

Hlače dovolijo eksperimentiranje in drznost, saj jih lahko kombiniramo k teniskam, sandalam, espadrillam ali pa k čevljem z visoko peto. Primeren pa je za čisto vse možne stile, navaden t- shirt bo zagotovil športen pridih (primerno za družinske piknike in norenje za otroci), medtem ko bo s kakšno lepo srajčko izgled primeren za službeni sestanek. Še najbolj všeč pa mi je to, da imajo precej visok pas, ki skrije kakšno nepravilnost in optično zooža pas. Top!

Nekaj krasnih primerov sem našla na spletu in so mi vauuuu … 🙂

Takole pa sem jih ta vikend nosila jaz. 😉

Moje hlače so iz Zare, Žan in Izak pa nosita čudovite raztrganke, ki jih je izdelala slovenska ustvarjalka (tudi mamica) Barbara. V poplavi različnih ponudnikov se res težko odločim, ona pa me poleg kvalitetnih izdelkov prepriča tudi s svojo toplino in srčnostjo. Barbka hvala! Tu lahko pokukate na njeno FB stran.

Kaj menite o kombinaciji z matching t-shirti, ki imajo noro hude quote!? Majčke zase in svoje sončke lahko dobite pri moji kolegici Nepopolni mami, ki je ena izmed mojih najljubših bloggerk. Eva, vse pohvale za top izdelek!

Žan in Izak nosita superge Converse (naročene na Nextu), jaz pa espadrille iz trgovine Mass.

 

Za vsakim SUPER OTROKOM stoji mama v dvomih, da je zasrala … Draga mamica, (vsakič) ko se srečaš s tem dvomom, poglej obraz svojega nasmejanega in srečnega otroka. Ta ti bo povedal, da si zanj najboljša!