PRAKTIČNA, LEPA IN UDOBNA

Naj povem, kaj se mi zgodi, ko vstopim v svojo najljubšo trgovino z otroškimi oblačili. Navadno takrat sama sebe intenzivno prepričujem, da svojega pogleda ne usmerim na oddelek za male dame … Zakaj? Ker sem vedno razočarana nad ponudbo za dečke. Da ne bom preveč kritična, malenkost gre res na bolje, a je vseeno še vedno neprimerljivo. Če pogledam z drugega zornega kota, je to pravzaprav zelo prijazno do moje denarnice, a vseeno si včasih želim malce več modnega eksperimentiranja pri dveh frajerjih, ki zaenkrat obožujeta in dovolita obleči vse, kar jima prinesem domov. Fajn, a ne?

Moram priznati, da se zgornji občutki niso ponovili, ko sem nedolgo tega sodelovala v prav fajn projektu z Momax-om, kjer sem imela nalogo opremiti otroško sobico za moja fanta. V Momax-u na Rudniku imajo namreč ogromno paleto različnih dodatkov in dekorja namenjenega ne le deklicam, ampak tudi fantkom in ravno zaradi tega sta bila bratca nad končnim rezultatom bistveno bolj navdušena, kot sem to sprva pričakovala. Največje pohvale je požel tudi izjemno praktičen in prostorsko zelo varčen pograd, ki je za razliko od večine podobnih, ki jih trenutno dobite na tržišču, zelo lep in estetsko dovršen. Pograd je seveda tudi idealna rešitev za vse tiste, ki se soočamo s prostorsko stisko in želimo sobo, kar se da čim bolj izkoristiti. Moram priznati, da sta me sprva nekoliko motila intenzivna oranžna in modra barva, a je bila ta barvna nemonotonost fantoma zelo pri srcu, zato sem jo z ostalimi barvami le nekoliko uravnovesila.

Starši smo velikokrat tisti, ki imamo pri nakupu otroške sobice največji vpliv in seveda svoje otroke (tudi, ko so že nekoliko starejši) usmerjamo in vodimo, da izberejo kar se da kvalitetno pohištvo in ne preveč intenzivne (in kričeče) barve. Prav tako jih spodbujamo k izboru poučnih in didaktičnih dodatkov in funkcionalne opreme, ki bo praktična. V bistvu je na koncu velikokrat tako, da na koncu namesto njih vse izberemo mi, ker oni namreč s svojo izbiro totalno zgrešijo! Usmerjanje je sicer super, a vseeno ne smemo pozabiti, da bo ta mali kotiček doma njihovo zatočišče in da so oni tisti, ki se morajo tam počutiti dobro in varno.

Na Momax FB strani pravkar poteka nagradna igra, kjer lahko glasujete za vam najlepšo otroško sobo. Spodnje fotografije pa dovolj nazorno pokažejo, kako sem skupaj s fantoma opremila sobo, ki so mi jo dodelili.

Sobica prej

 

 

Vmes 🙂

 

 

 

 

Kakšna bi sploh bila fantovska soba brez avtomobilov?

 

 

 

 

Sobica potem

 

 

 

 

 

Pokukajte na Momax spletno stran, kjer je takšnih otroških sob in nepogrešljivih dodatkov pri vsakem opremljanju še več.

 

 

 

Moram priznati, da sta fanta uživala, jaz pa sem ponosna, ker je sobica dosegla svoj namen, ki sem si ga zastavila takoj na začetku.

Lepa, praktična in udobna!

In točno takšna je všeč meni in mojima fantoma. Je všeč tudi vam?

 

Fotografija: Prav posebno

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Momax.