SAMO CIMRA

SAMO CIMRA?
 
Z možem sva par že 11 let in, če bi mi kdo pred leti dejal, da se bo med nama vse spremenilo, bi mu rekla da je padel z lune! Danes na to gledam drugače in odkrito priznavam – JA, VSE SE JE SPREMENILO! Dolgi romantični zmenki so neuresničljiva želja! Uživaški vikend pobegi v dvoje so zdaj le preteklost! Sanjavi pogovori in načrti o sproščenih potovanjih so zdaj nemogoči!

 

ZDAJ JE DRUGAČE!

ZDAJ najini romantični večeri vključujejo načrtovanje in razporeditev nalog povezanih z otrokoma.
ZDAJ se najina uživaška jutra začnejo in zaključijo v sendvič objemu štirih, kjer ljubezen najprej nameniva njima.
ZDAJ vsa intimna sporočila vključujejo stavke kot so “delam dlje, ti pojdi v vrtec” ali pa “kupi plenice in baby robčke”!
 
A JE TA DRUGAČNOST NEKAJ SLABEGA?
 
ZAME NE! Z njim sem točno to kar želim biti! Sproščena, iskrena in včasih tečna (ter zelo utrujena) žena. In njemu je to ok. Razume. Zavedam pa se, da ne bo vedno tako divje in da bo prišel trenutek, ko se bova lahko ustavila in vsak teden uživala na romantičnih zmenkih ter si zopet privoščila dolga potovanja. Življenje prinaša spremembe in drugačen pogled na prioritete. A ne hitiva, ker sva dejansko srečna. Oba! Skupaj sva namreč ustvarila družino, ki nama pomeni vse na svetu in najin odnos poglobi in krepi.
 
ZDAJ GLEDAM Z OČMI MAME!
 
ZDAJ vidim tiste dragocene trenutke, ko s fantoma ure in ure uživaš v sestavljanju železniških prog.
ZDAJ še bolj cenim tvoj smisel za humor, ki me ob najbolj napornih trenutkih dvigne.
ZDAJ se je najina ljubezen poglobila, ker sva en drugemu hvaležna za dva bisera, ki sta samo najina.

Besede v objavi so unikatno rojstnodnevno voščilo tečne (in zahtevne) žene! VSE NAJBOLJŠE mojemu (veliko več kot le cimru)! 🙂

Zveza še tako zaljubljenega in popolnega para s prihodom otroka dobiva nove in do takrat nepoznane izzive, ki res niso enostavni. Utrujenost, stres, strah in negotovost postavijo še tako trdno zvezo na preizkušnjo. Ni redkost, da partnerja živita en mimo drugega in si le izmenjujeta skrb za otroke in gospodinjstvo. Živita vsak svoje življenje in pozabita na ljubezen. Pozabita na osnovo, na temelj družine. Se ne pogovarjata in ne izmenjujeta intimnih trenutkov, besed in dotikov. Zdaj, ko sem sama v takšni situaciji, lahko le rečem da razumem. Razumem zakaj se to zgodi, ker je res težko. Pa vendar še vedno verjamem v pravljico in resnično ljubezen. Verjamem v to, da sta partnerja lahko srečna in ljubeča tudi takrat, ko imata otroke. Res verjamem! Potrebno je le malce več truda, prilagajanja in uspešne komunikacije. Menim, da lahko (prej uspešno) partnerstvo s prihodom otroka zraste in se poglobi, dobi novo dimenzijo.
 
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
8