SLUŽBA IN OUTFITI NA +30

Obožujem pomlad in temperature okoli 25 stopinj. Idealna klima za celo leto, ki jo z veseljem podpišem! Poletje je sicer čisto fajn, a hudi vročinski valovi niso niti malo po mojem okusu, pa tudi otrokom ni ravno všeč, da smo do poznega popoldneva zaprti v stanovanju. Dejstvo, da jima v vročih dneh dovolim hlajenje s cedevito ali sladoledom, pa zelo obožujeta. 🙂

Moda in poletje? Lahkotni kosi, ki dihajo in nakit, ki naredi piko na i. Nekako tako se poskušam jaz oblačiti v teh vročih dnevih. Čeprav, če sem čisto iskrena, so mi tudi za modo nekoliko ljubši pomladni (in jesenski) meseci. Poleti se je nekoliko težje obleči za v službo, zato sem pripravila nekaj predlogov poletnih outfitov. (vir: PINTAREST)

Meni so sicer vsi stylingi vau, a moram povedati, da sem se dobra štiri leta nazaj poslovila od visokih petk (najverjetneje to stori večina mamic, hihi). Obujem jih le ob kakšni posebni priložnosti, zdaj si namreč raje nadenem tiste ta udobne s polno peto. Spodaj si lahko pogledate enega mojih najljubših outfitov za v službo (na +30).

Najljubši summer look je pri meni še vedno outfit za na plažo, ki je izjemno priročen za mamice – ko japonke, kopalke in navadna bombažna oblekica predstavljajo vrhunec. Udobje je zakon! Saj veste, ko zrihtaš in namažeš dva otroka, pripraviš torbo in dve toni hrane, že skoraj zamujaš na plažo in nimaš časa za kompliciranje pred ogledalom. 🙂

Mi smo sicer z dopustovanjem na morju za letos zaključili, bomo pa zadnje počitniške dneve preživeli malo drugače. Uganete v katerem kraju? 😉 Preverite na Instagramu, kjer se redno oglašamo. Kako vesela sem, da bom lahko fantoma pokazala enega mojih najljubših slovenskih biserov!

In, ko smo že pri našem oddihu – ste za to, da naslednjo modno nedeljo namenimo outfitom za izlete?  😉