SPOMINI ZA VEDNO

Lahko bi iskala negativne lastnosti današnje tehnologije, a sem se odločila, da tega danes ne bom storila. Lahko bi razlagala, kako zelo škodljiv vzor smo otrokom, ker smo (skoraj že) odvisni od te male piskajoče naprave. Ne bom kritizirala, kot smo to ljudje vajeni delati, poiskala bom pozitivo. Danes, ko občudujem te fotografije (ob katerih dobesedno jokam) bom rekla to, da sem zadovoljna, ker živimo v času, ko so male piskajoče naprave del našega vsakdana. Vesela sem, da bosta moja otroka imela spomine na čisto vsak trenutek svojega odraščanja. Imela bosta video posnetek svojih prvih besed, nerodnega prvega plazenja, prvih korakov ter trmastih izpadov in zabavnega pohajkovanja po morskih mestih. Imela bosta shranjene spomine, kar je neprecenljivo.

Fotografije naš družine v naravi je posnela fotografinja Eva, najdete jo pod imenom Foto-Eving. Je preverjeno super za delo z otroci, moja fanta jo imata res rada, mož pa tudi, ker mu ni potrebno toliko fotografirati. Hvala Eva, da si del Mami na OFF!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bodi dober do ljudi, ki te navdihujejo, osrečujejo, te premikajo in ti vedno stojijo ob strani! Ne pozabi biti dober do tistih, ki so najbolj pomembni, ne pozabi na svojo družino!