TRETJI DOJENČEK

Precejšnji delež ljudi čuti veliko potrebo po tem, da me prepričajo, da moja dva fantka nista dovolj. Idealno bi bilo, da bi imeli še enega oziroma še eno. Zdaj so namreč zelo moderne družine s tremi otročki! In to mi največkrat svetujejo tisti, ki sploh  nimajo otrok. Hihihihi … NORO! 🙂

Zato bom izkoristila priložnost in naglas povedala, da se je pravkar rodila Mamina MOČ, ki moji družini predstavlja novega družinskega člana. Resnično! Če mi dovolite, bi se kar malce pošalila …  Od same ideje do izvedbe sem namreč potrebovala malo manj kot devet mesecev. Na začetku so me preplavljali mešani občutki, včasih mi je bilo tudi malce slabo. Bila sem v velikem strahu, da se bo zgodilo kaj slabega in nepredvidljivega. Dolgo, dolgo časa smo tega “dojenčka” skrivali. In ta tančica skrivnosti je evforijo v družini še povečala. Zdaj pa, ko je naš “dojenček” končno ugledal luč sveta se veselimo, nazdravljamo in praznujemo. No to delajo drugi, mama že razmišlja kako bo preživela naporne začetke. Standard! 🙂 In, ker smo že pri napornih začetkih … Mamice verjetno se strinjate z mano, da se napor in razgiban vsakdan pravzaprav nikoli čisto zares ne končata? Da to ni le stvar začetkov? Da je to pravzaprav naš način življenja? In ravno zaradi tega je počasi in previdno nastajala moja zgodba in ideja o rokovniku. Pomagali so mi je pisati vsi moji bližnji in prijateljice, ki so ravno tako mamice. Pomagali so s svojimi izkušnjami in željami. Skupaj smo ustvarili nekaj, kar nudi materinstvu dodano vrednost. Nekaj, kar nas bo v napornih trenutkih dvignilo in ojačalo, ter nam kazalo pravo pot za nov korak. Nekaj, kar ne bo le za mamice, temveč tudi za naše male sončke. Nekaj zabavnega, poučnega in ustvarjalnega. Ponosna sem na to, da sem za vse nas izdelala nekaj unikatnega in koristnega. Vse za to, da bomo imele več časa za otroke in nenazadnje tudi zase! D bomo večkrat lahko čisto zares na OFF!

Več o sami ideji in kaj vam bo rokovnik Mamina (po)MOČ nudil si lahko preberete tu. Pravkar začenjamo s prednaročili! Juhuhu!

Zdaj pa resničen odgovor vsem tistim, ki nestrpno pričakujete novičko o pravi nosečnosti in o morebitnemu povečanju družine. Zaenkrat ne čutiva potrebe po širjenju. Da bi se za to odločila zgolj zato, da slediva trendom in da imava končno že eno punčko pri bajti, se nama zdi popolnoma nesmiselno. Zaenkrat sta nama dva mala fanta čisto dovolj!

Nikoli pa ne reci nikoli! Saj veste kako gre … ZAREČENEGA KRUHA SE NAJVEČ POJE!

cob_8934

MAMI NA OFF