VELIKONOČNO USTVARJANJE IN MAMI, KI RES OBVLADA

Danes priznavam eno prav zanimivo skrivnost … Malo mi je sicer nerodno, a se tega nikakor ne sramujem. Na začetku bloganja sem sicer domnevala, da zaradi tega dejstva niti slučajno ne morem postati mami blogerka. Za te je namreč značilno, da v nulo obvladajo vse umetniške načine za izdelavo najrazličnejših popolnih pintarest izdelkov. Pa res no, ste že videli vse te krasne velikonočne pirhe, ki krožijo po družabnih omrežjih?! Kapo dol vsem mamicam, ki to zmorete in znate! Meni nikakor ne gre, vedno se namreč zatakne že na samem začetku pri izvirni ideji. Zato sem se s svojo (ne preveč umetniško) osebnostjo že sprijaznila in se zatekam k enostavnim rešitvam, ki so pravzaprav zelo fajn. Niso stresne in vedno najdemo nekaj zase. Sem pa v zadnjih dveh letih ugotovila, da tudi bralci iščete raznolikost. Velikokrat mi pišete naj z vami delim ne preveč komplicirane in bolj enostavne ustvarjalne ideje za popestritev dni.

In to bom storila tudi danes. Tudi tokrat vam zaupam spletno stran, kjer si večkrat sposodim ideje, ki moja fanta tako navdušijo, da si mislita “vau, mami ti pa res obvladaš” … Hihi, zabavno a ne? Jaz pravim, da ne moremo biti vsi za vse in to je popolnoma ok. Od mene zagotovo ne boste prejeli diy nasvetov, kako popolno pobarvati velikonočne pirhe, ker jih največkrat obarvam po tisti najbolj klasični in sila preprosti metodi, katero me je že kakšnih dvajset let nazaj naučila moja mami.

A sploh še kdo ustvarja s čebulnim ovitkom ali sem s to izjavo čisto za luno!?

Še bolj kot ustvarjanje mi je pomembno, da se fanta veliko gibata na svežem zraku, zato obožujem Veliko noč, ki je tudi ena od znanilk pomladi. Na spletni strani Canon Creative Park smo našli kar precej zanimivih idej, s katerimi smo okrasili naše stanovanje in tudi okolico hiše, kjer najraje preživljamo popoldneve. Zdaj pa samo še čakamo velikonočnega zajčka, ki bo prinesel ogromno čokoladnih jajčkov. Nekje sem slišala, da jih ima tudi zame ogromno, sploh zato, ker se tako zelo trudim s tistimi aktivnostmi v katerih nisem najboljša. 😉

 Canon Creative Park je brezplačna spletna stran, ki ponuja malo morje najrazličnejših možnosti za spodbujanje otrokove domišljije. Tam najdete tematsko obarvane ideje, voščilnice in podobne kartice, okvirje za fotografije, 3d izdelke, pobarvanke in še mnogo drugih podobnih pripomočkov, s katerimi se lahko vaši otroci (in tudi vi) kratkočasite. 

Tam najdete vse, kar si lahko zamislite!

Pokukajte na to povezavo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moram zaupati zabavno CVETKO. Medtem ko smo obešali ta krasna jajčka na vejice, je Izak dejal: “Mami, jaz bi raje obesil avtomobile, bo še lepše!”. Ah ti fantki!

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Canon.