VRTEC IN SOLZE

Iskreno in realno o materinstvu.  Brez zavijanja v celofan in olepševanja! To je bil moj namen. Včasih uspe, večkrat pa te malo odnese … Čisto nenamerno. Odvisno od dneva in počutje. Ne bom skrivala, je velikokrat težko. Cela umetnost je najti ravnotežje med materinstvom, vzgojo, službo, partnerstvom in nenazadnje tudi svojimi potrebami. Velikokrat se sprašuješ – a sploh grem po prvi poti? A delam prav? Tisoč nasvetov, priročnikov in mnenj, ki naj bi jih upoštevali. PREVEČ! Včasih se preprosto izgubiš v obilici informacij.

A danes ne! Danes je slika kristalno jasna!

Danes prekipevam od PONOSA! Tako prekipevam, da bi to povedala celemu svetu! 🙂 Ravno sem se namreč vrnila z govorilih ur za mojega triletnega Žana. Mah, saj ne bi pisala o tem ampak enostavno moram. To pa zato, ker sem ponosna nanj, nase in nenazadnje na celo svojo družino! Kot mama ga najbolje poznam in vse kar je povedala ni zame nič novega, a vseeno zelo godijo besede hvale. Uf, pa še kako godijo! Prijazen, vljuden, pohvali, sodeluje, motivira druge … in še in še je razlagala. Jaz pa se kar nisem in nisem mogla nehati smehljati.

Občutek, ko zapustiš vrtec (za spremembo) s solzami sreče, je neverjeten!

VES TRUD in investiranje v otroka se prej ali slej obrestujeta! Lepo je doživljati ta prijeten val zadovoljstva in potrditve, da nekaj le delaš prav! BRAVO ŽAN!

IMG_20161117_201053

MAMI NA OFF