VSE SE SPREMENI …

Dobra štiri leta sem že mamica in od takrat sem doživela kar nekaj sprememb. Na bolje, da se razume … 😉 Hihi, kakšna malenkost pa tudi na slabše. Recimo, da se s slednjimi ne obremenjujem preveč, pa čeprav bi bilo prav zabavno enkrat za spremembo v miru oditi na nego obraza ali si privoščiti kakšen anticelulitni tretma (res bi ga potrebovala). Mamice svoj čas in denar raje namenimo otroku, ne vem zakaj sem se temu dejstvu včasih tako zelo čudila …

Ravno smo se dobro vrnili z dopusta in moram omeniti eno veliko razliko med počitnicami včasih in zdaj (o nekaterih sem že pisala tu). Kozmetična torba (ne torbica ampak konkretna torba) je bila v času pred otroci polna raznih pripomočkov in preparatov, ker sem imela na morju ves čas tega sveta za razvajanje. Zdaj pa je moja velika torba polna otroških kremic, losjonov in zdravilnih pripravkov, ki so seveda namenjeni njima (in meni, ker pol svojih stvari vedno pozabim). Tako sem tokrat negovala svoj obraz z njuno vlažilno kremo in odstranjevala ličila kar z vlažilnimi robčki (še dobro, da sem v 14 dneh make up nanesla le dvakrat). A se to dogaja tudi vam?

Rada sem urejena, nisem pa preveč zagreta in redna uporabnica ličil in kozmetike. Kar se tega tiče imam raje nekoliko bolj svež in umirjen videz, obožujem sivo črtalo za oči, maskaro, lip glos in rdečilo za lica. Kaj več od tega mi iskreno povedano časovno ne znese. Na morju sem svoji koži namenila nekaj odmora in nanos ličil skoraj opustila, na plažo se namreč nikoli ne odpravljam naličena. Le nekajkrat sem utrujeno področje pod očmi in mozolje skrila z mojo najljubšo in zelo lahko Vipera BB kremo, ki jo uporabljam že celo poletje. Dobite jo tu.

Za nego kože na obrazu uporabljam peno za čiščenje in tonik, včasih (ko se spomnim) naredim tudi encimski piling. Trenutno iščem kakšno dobro kremo za obraz, ki bo skrila prve gubice, ki se že pojavljajo. Imate kakšno priporočilo? Tu moram omeniti pravilo, katerega se strogo držim – nikoli ne zaspim z make up-om. Tega upoštevam, tistega o sladkarijah pa žal ne morem, hihi.

Velikokrat pozabim, na morju pa sem bila zelo pridna z nanosom seruma okrog oči, ki mi ga je priporočila prijateljica, ker naj bi bil top. Obožujem videz dolgih in gostih trepalnic, zato komaj čakam na prve rezultate. Trenutno uporabljam Long4Lashes serum, dobite ga tu.

Za nego telesa uporabljam vlažilno mleko in piling. Pred poletjem pa se optimistično lotim zakrivanja nadležnega celulita, ki v kombinaciji s telovadbo, zdravo hrano in veliko vode, dejansko učinkuje. Trenutno sem zelo zadovoljna s Soraya nočno-dnevnim serumom proti celulitu. Dobite ga tu.

Včasih sem se za morski sprehod pripravljala umirjeno in sproščeno, zdaj pa to storim bolj na hitro, največkrat vmes enega tuširam, drugega oblačim in zraven še kaj kuham. Hihi, verjetno mi zaradi tega zmanjka nekaj minutk za urejanje spodobne frizure … 😉

Objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Dragocena.