VSTOPITE V ŽANOVO SOBICO

Kako zelo obožujem Instagram, tudi ve? Topim se čisto vsakič, ko ga odprem in vedno s takšnim navdušenjem spremljam vse te krasne fotografije popolnih švedskih hišk. Še najbolj me pritegnejo mamice, ki objavljajo kotičke modno opremljenih sanjskih otroških kotičkov. Ste že opazile, da so čisto zares top?

Se pa sprašujem, kako jim ob majhnih otrocih uspe imeti vse na svojem mestu? Kako jim poleg vse krame, ki jo otroci imajo / dobijo uspe vzdrževati minimalizem? A njihove stene niso popisane? Kam pospravljajo tiste igrače, ki niso tako zelo zanimive? A sploh upoštevajo otrokove želje, ali le ti sodelujejo pri opremljanju? Jim je to pomembno?

V osnovi obožujem minimalizem, ter ravne in čiste linije, zato komaj čakam novo priložnost opremljanja naše hiške, ker bom zagotovo ubrala drugačen pristop, kot sem to storila prvič. O tej zgodbi vas še obveščam, ker bo zelo zanimiva! Pri opremljanju vedno zagovarjam najprej praktičnost in šele nato lepoto. To stališče še bolj izražam, ko se gre za otroško sobico, ki mora biti poleg tega, da je krasna na pogled, tudi kar se da priročna, funkcionalna in udobna za igro. Zato vam v tokratni objavi ne bom kazala popolnega švedskega interierja, ki naj bi bil navdih, ker se ne more primerjati z Instagramom. Se pa lahko pohvalim, da je sobo in opremo pomagal izbirati tudi (takrat triletni) Žan, ki od takrat skrbi, da je vse na svojem mestu. In ravno to se mi zdi (bolj kot vse popolne fotografije) najbolj pomembno, ker je to njegov mali kotiček, kjer uživa in za katerega si sam izbira dodatke. Nazadnje si je sam izbral to krasno magnetno tablo iz najlepše trgovinice Stephen & Joseph. Sama sicer nisem naklonjena nakupovanju preko spleta, ker izdelek veliko raje primem v roke in preverim, ali je res vreden nakupa, pa vendar iz omenjene trgovinice brez oklevanja naročim, ker je name že nekajkrat naredila zelo dober vtis. Znamka Stephen &Joseph prihaja iz Amerike, kjer je zelo priljubljena in nosi sloves zelo kvalitetnih, praktičnih in estetsko dovršenih izdelkov, ki jih otroci obožujejo.

A ni to najpomembnejše? A ni najpomembnejše, da otroci obožujejo svoj kotiček v stanovanju, kjer se dobro počutijo?

Tablo z magnetki lahko uporabite za fotografije, razna obvestila ali otroške risbice. Pri nas je trenutno namenjena Žanovi fotografiji, ko je bil dojenček, v prihodnje pa jo izkoristim za tablo z nalogami, ki jih bo še raje izpolnjeval zaradi luštnih magnetov. Teh pa imajo res ogromno na izbiro, na njih so lahko naslikane živali, avtomobili in še najbolje, možno je dobiti  magnetne črke, s katerimi se seznanijo nevsiljivo in spontano.

Tablo dobite v različnih barvah in oblikah na tej povezavi, trenutno so kar 20 % znižane, s kodo MAMINAOFF pa prejmete še dodatni 15 % popust, ki velja za vse izdelke v trgovinici Magnetno tablo naročite tu.

 

 

VSTOPITE v Žanov kotiček …

 

 

 

 

 

Za konec pa naj povem, kaj se mi v resnici zdi najbolj pomembno … To, da v vseh teh (ne tako zelo instagram priljubljenih) kotičkih ustvarjamo večne spomine. To v resnici največ šteje! Se strinjamo?