ZADOVOLJNA IN VESELA MAMA

Konec. Vsega je enkrat konec. Lepega ali napornega, vsega je konec. Včasih pride hitro, včasih se vleče kot dolgi ponedeljek. Važno je le to, da se zaključi. In da nas čaka nekaj novega, svežega in ravno tako lepega in napornega. Kako se posloviti od porodniškega dopusta in obrniti nov list? Kaj narediti, da bo slovo neboleče in preprosto za vse, tudi za (ne več tako) malo štručko? Enkrat sem vse to že dala skozi, ampak res ne vem – nimam skrivnega recepta ali formule, ki “pali”. Enostavno se je potrebno prepričati, da bo vse v redu in, da bomo zmogli! Vsi, kot družina. Še najbolj pa je pomembno, da v to verjame MAMA, saj jo otrok zazna in čuti. Mali sončki so pravzaprav naše ogledalo. Srečna, vesela, zadovoljna in sproščena mama ima nasmejanega otroka. To je formula uspeha!

20160518_123151(0)

MAMI NA OFF je moj off, je moja sprostitev, je nekaj kar me veseli in neizmerno bogati. Moj cilj in moje vodilo je, da tudi vas spomnim na to, da si vzamete čas zase in se sprostite. To SI ZASLUŽITE. Pa vseeno vam zdaj tu priznam, da si velikokrat zadam preveč in enostavno obtičim. Zato tudi jaz potrebujem nekoga, ki me bo opomnil, da se ustavim in globoko vdihnem. Pretekli dogodki so bili zame izredno psihično zahtevni, zato sem nujno potrebovala odklop in sproščanje. Zvezde so se postavile na pravo mesto in imela sem petkov dopoldan samo zase. Hvala bogu za babice! 🙂 Kaj početi? Pospravljati? Pomiti noro umazana okna? Gledati tv? Iti v šoping? Odločitev ni bila lahka. Pa vendar sem se odločila za najboljšo možno kombinacijo…

Razvajanje v lepotnem salonu in kavica v super družbi – a je lahko še kaj boljšega? 🙂 Ne morem verjeti s kakšno svetlobno hitrostjo mine dopoldan. Vau!!! 🙂 Ko me je prijateljica zagledala je pripomnila:” Pa ti kar žariš!!!”. Njene naslednje besede so bile povezane z nosečnostjo… Hitro sem jo prekinila in ji dejala, da otrok številka tri ni na poti, naj se kar umiri. 🙂 Ja, za moje dobro počutje in nasmešek sem neskončno hvaležna magičnim rokam prijetne Maje iz lepotnega studia SENSO. Iz mojega obraza ji je uspelo narediti ogromno. Uspela je odstraniti vso težo, ki jo povzroča materinstvo in neprespane noči. Uspelo ji je, da sem odmislila vse in le uživala v nežni glasbi, mirnem vzdušju in dotiku čarobnih rok. Uspelo ji je točno to, kar sem ta trenutek potrebovala. Negovanje obraza, ki je na meni pustil vtis ni le pravilna tehnika in uporaba profesionalne kozmetike, je nekaj več. Je tista pika na i, ki jo je težko najti. Je zaupanje in razumevanje.  Je nekaj kar močno vpliva na počutje in pusti vtis globoko v srcu, ne le na obrazu.

20160520_100335

Več o lepotnem studiu Senso si lahko preberete tu.

Drage moje zapomnite si, da je SPROŠČENA, VESELA in ZADOVOLJNA MAMA NAJBOLJŠA MAMA! Vzemite si čas zase in pozabite na razmetano stanovanje, umazana okna in goro perila! Odklopite se in odstranite vso težo s svojega obraza ali telesa, ki se je nabrala zaradi materinstva in neprespanih noči. Otroci vam bodo hvaležni!

Imejte se radi,

MAMI NA OFF

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
15