ZAUPANJE

Malokrat se zjočem, a pred kratkim me je s svojim zapisom spravila do solz. Verjamem, da jo že vsi poznate … Je tista, ki stoji za uspešnim blogom Maminamaza in zraven počne še tisoč drugih stvari. Pa ne nekaj na pol, ampak zelo dobro! Anja, krasna in zaupanja vredna prijateljica, ter mamica prav prisrčni in lepo vzgojeni Nini, ki je že na prvem skupnem družinskem oddihu očarala moja fanta. Ne vem, če že veste, ampak Anja je ena izmed tistih čustvenih (in jokavih) nosečnic, zato bom danes pri besedah kar se da previdna. Ne smem je spraviti v pretiran jok (kot je ona mene hihi). 😉

Preden sem začela z blogom si nisem predstavljala, da je ta virtualna skupnost najrazličnejših karakterjev res tako zelo ogromna!

Najdeš vse, od tistih, ki se držijo bolj zase, do tistih, ki so vedno glasni in v središču pozornosti.

Najdeš tiste, ki igrajo umazano in tudi tiste, ki so iskreni.

Najdeš tudi take, ki s svojo pojavo dajejo občutek zaupanja, pa četudi jih poznaš le preko kratkih zapisov in fotografij, ki si jih zasledil na IG.

Kar nekaj mesecev virtualnega poznanstva je minilo preden sem svoje najljubše blogerje dobro leto nazaj srečala tudi v živo. Nikoli ne bom pozabila našega prvega oddiha v Moravskih Toplicah, kjer sem zelo previdno ponudila roko osebam, do katerih sem gojila veliko spoštovanje. Najverjetneje so bila ta čustva prisotna tudi zato, ker so iz tako preprostega hobija, kot je le (navadno) bloganje, uspeli nekaj ustvariti.

Kmalu sem ugotovila, da so »v živo« pravzaprav to tisti isti prijetni ljudje, ki jih tako zelo rada berem. Res so isti! Zabavni in odprti. Ravno zato sem bila takoj za stvar, ko sva se z Anjo konec avgusta dogovorjali za dvodnevni OFF v Radencih, kjer sva se nastanili v enem izmed hotelov Sava hotels & resorts, ki so moji najljubši in nikoli ne razočarajo. #mamenaoff

Mah zabavne in zaupanja vredne so te moje punce!

Vesela, da jih imam!

Anja #maminamaza Eva #nepopolna mama, Nina #zljubeznijomama. Nuša Ana #mamalarm

Zakaj omenjam zaupanje?

Ker v resnici je pomembno! Ker te vodi in pomaga graditi odnose, tudi tiste virtualne. Ker na podlagi zaupanja zares spoznaš ljudi in nenazadnje tudi sebe. Ker tako najdeš tiste prave prijatelje!

V resnici ima ta močna beseda pri meni zelo pomembno mesto, žal pa je v tem hitrem tempu življenja izgubila na pomenu. Zakaj odnose dojemamo tako površinsko, zakaj zaupamo le sebi in nikomur več?

Marsikdo bi rekel, da sem čisto za luno, ampak jaz se res trudim zaupati vskemu in verjamem v dobro. Verjamem, da so tudi tista opevana polena čisto slučajno pristala pod nogami!? Verjamem, da lahko s pozitivno energijo in medsebojnim spoštovanjem, ter ljubeznijo naredimo marsikaj!

Pa ti, zaupaš v ljubezen?! Ne pozabi je širiti!

P.s. Mi bomo z največjim veseljem s širjenjem ljubezni nadaljevali! Upam, da spremljate top projekt #časzanas, ki ga nadaljujemo čez dober teden na istem kraju, kjer se je zgodba začela.

#časzanas #maminamaza #zljubeznijomama #ljubkinesmisel