7 DEJSTEV O FANTIH

1. Prevozna sredstva so najpomembnejša stvar na svetu!

Po vseh teh letih sem se nekako navadila in naučila najosnovnejših razlik med kombajni, traktorji in bagri. Sicer pa moram priznati, da je igranje po fantovsko skrajno zanimivo in pravzaprav zelo kulsko … Še vedno mi ni logično dejstvo, zakaj je v moji torbici vedno najmanj pet hotwheelsov ali pa tisto o voznem parku v dnevni sobi, ki je dostikrat prizorišče železnic in najbolj prometne avtoceste.

2. Vedno prazen hladilnik!
Vedno lačna in nensitna … Včasih se  bojim novih dimenzij te točke in njune pubertete, ko so potrebe fantov po hrani največje. Že zdaj se pohecam, da bom celo plačo zapravila za vso to ogromno količino hrane!?

3. Obleke in outfiti? Najbolj nepomembna zadeva vseh časov!
Ne vem, ali sem zaradi tega srečna ali celo malenkost razočarana, ker se zavedam, da sem ob svojih treh fantih edina, ki obožuje šoping. Po drugi strani pa jima je všeč vsak kos obleke, ki jo izberem in prinesem domov. Hihi, če dobro razmislim, je to prav fajn.

4. Iskreno povejo vse, kar mislijo!

Zavijanje v celofan in lepotičenje? Niti slučajno saj vedno povedo iskreno in točno to, kar si zamislijo.

5. Lulanje? Vsepovsod!

Dejstvo, da je učenje lulanja proces, zato pride do trenutkov, ko “v WC školjko” pomeni tudi ob WC školjki, po tleh, ploščicah in celo steni … Kako zabavno!

6. Vedno v pogonu

Od ranega jutra (beri 6:32 in ne glede na dan v tednu) pa do večera poznata le dve hitrosti; hitro in hitreje. Brez postankov!

7. OBOŽUJEJO SVOJO MAMICO!

Seveda, vsak otrok obožuje svojo mamico, a fantki to pokažejo na svojevrsten način … Včasih ta ljubezen vključuje celo poročne snubitve.

Obleka Bershka, jakna Zara, gležnarji Deichmann, hlačne nogavice Caldzedonia, torbica Parfois.

FOTO EVING, dostopno tu.

Ja, mali fantki res obožujejo svoje mamice, a nikar ne pozabimo, da tudi me obožujemo njih!