NA OFF PRED TV-JEM

getty_rm_bowl_of_popcorn_in_front_of_television

Sem velika ljubiteljica filma in televizije nasploh. To je ena izmed redkih stvari ob kateri lahko resnično odmislim vse in se prepustim zgodbi. Je moja sprostitev in umik od vsakdanjih težav. Lahko pa priznam, da sem pri izbiranju filmov in serij dokaj izbirčna. Se mi zdi popolnoma brez veze porabiti tisto večerno uro miru za nekaj ne gledljivega ali dolgočasnega. Se pa seveda trudim prilagoditi in upoštevati tudi moževe želje, zato se na najinem “movie” sporedu znajde tudi kakšen zgodovinski film in znanstvena fantastika. Še dobro, da jih ni preveč. 🙂

Še bolj kot filmi me navdušujejo tv serije. A je kaj lepšega kot v zgodbi uživati vsak teden, celo leto ali pa celo več let? Najbolj mi je všeč to, da jih lahko spremljam le takrat, ko imam čas in sem razpoložena. Najverjetneje smo vse (na polno zasedene) mamice na istem. Moj seznam tv serij se je v zadnjih letih močno skrčil in tudi kar precej spremenil. Zato pa toliko bolj uživam v tisti peščici najboljših.

Tokrat vam predstavim top drama serije, ki so izjemno zanimive tudi moški populaciji. Super ideja za OFF v dvoje. 🙂

SCANDAL

SCANDAL - ABC's "Scandal" stars Jeff Perry as Cyrus Beene, Joshua Malina as David Rosen, Darby Stanchfield as Abby Whelan, Portia de Rossi as Elizabeth North, Tony Goldwyn as President Fitzgerald Grant, Kerry Washington as Olivia Pope, Bellamy Young as Mellie Grant, Scott Foley as Jake Ballard, Katie Lowes as Quinn Perkins, Cornelius Smith Jr. as Marcus Walker and Guillermo Diaz as Huck. (ABC/Craig Sjodin/Lori Epstein)

Politična drama polna spletk in preobratov, kjer v glavni vlogi blesti Kerry Washington (kot Olivia Pope). S svojim igranjem me vsakič znova navduši in prepriča. Je odločna in uspešna, je ženska, ki vodi sam politični vrh. Trenutno v ZDA predvajajo peto sezono in je ena najbolj gledanih dram. 

THE AFFAIR

THE AFFAIR – Season 1 – Pictured (L-R): Dominic West as Noah and Ruth Wilson as Alison – Photo Credit: © 2014 Steven Lippman/Showtime. The series premieres Sunday, October 12 at 10:00 PM ET/PT.

Zanimiva drama, ki je bila že v prvi sezoni predvajanja nagrajena s številnimi nagradami. Prikazuje odnos med moškim in žensko, ki se kljub temu, da sta “srečno” poročena ne moreta upreti medsebojni fizični privlačnosti in strasti. Kakšne so posledice tega neprimernega vedenja in kako to vpliva na njune najbližje si v seriji lahko pogledamo skozi oči glavnih igralcev. Vsak zgodbo vidi drugače in po svoje. Zelo gledljivo!

GREY˙S ANATOMY

Greys-Anatomy-season-13-release-date-portal

To, da se pravkar predvaja dvanajsta sezona najverjetneje pove vse. Kljub temu, da so na ekranih že ogromno let in, da so imeli kar nekaj padcev še vedno ostajajo fenomenalni in top. Odlična zasedba z izvrstno režiserko Shondo Rhimes na čelu. Res jih obožujem!

POWER

PWS2

Ena tistih serij, ki jih z možem z veseljem pogledava skupaj. Ima vse – napeto akcijo in tudi malce tiste ljubezenske drame, ki jo potrebujemo ženske. Gre za fenomenalno kriminalno dramo o newyorškem podzemlju, v katerem je glavni junak poslovnež, ki svoj dobro obiskani nočni klub uporablja kot krinko za posle, povezane z mamili. Izredno napeto dogajanje pa zagotovo popestrijo ljubezenske spletke med njegovo ženo in bivšo veliko ljubeznijo.

SUITS

Suits_16x9_FeaturedPromo_1920x1080

Odvetniška drama serija, ki bi jo kar gledal in gledal. Pritegne z zgodbo, humorjem in sarkazmom. Prikazuje izjemno moč glavnega igralca, ki pod svoje okrilje vzame bivšega študenta prava z neverjetnim fotografskim spominom. Za še večjo uspešnost pa je dodana tista majcena začimba ljubezni in strasti, ki se seveda odvija v službi. Idealna kombinacija!

Tako, zdaj pa hitro po kokice in na OFF. Naslednjič pa vam predstavim še top “babje” serije. 🙂

Uživajte,

MAMI NA OFF