POGUM

A veš kaj je pogum?

To je tisti poseben občutek moči, s katerim se nosečnica sreča takrat, ko to najbolj potrebuje. Občutek, ko kljub hudim naporom najde zadnje atome energije preden končno zagleda svoje malo darilo, ki ga je čakala zadnji devet mesecev. Pogum je samozavest novopečene mamice, ki pravi “zmogla bom”, čeprav so na njenem obrazu izraziti znaki utrujenosti. Pogum občuti očka, ko prvič in z rahlo negotovostjo ostane sam z majhnim dojenčkom.

Pogum je tisti neverjetni občutek, ki ga občutiš vsakič, ko nisi prepričana, ali boš zmogla in te je strah. Pravzaprav menim, da gresta pogum in strah vedno z roko v roki, sta nekakšna fajn kombinacija in te ženeta naprej. V starševstvu je pogumnih dejanj res ogromno … Ne pojavljajo pa se samo pri nas, so tudi pri naših otrocih, ki so če mene vprašaš najbolj pogumna bitja! In veliko mero njihovega (in tudi našega poguma) lahko opazujemo čisto vsak dan pri vsakdanjih malenkostih. A ni to krasno?

Moram omeniti, da mi pri 33ih pogum predstavlja sobotno žuranje in odhod v posteljo ob 3. uri zjutraj. Ja, to je zame zelo pogumno. Zakaj? Ker je veliko bolj enostavno in udobno zvečer pogledati kakšno serijo in se najesti rumovih srčkov! Hihi, ta kombinacija mi zadnjih nekaj let predstavlja popoln sobotni večer. Nimam pa nič proti staršem, ki imajo dovolj energije za večerno pohajanje in so naslednji dan (kljub nespanju) še vedno sposobni vstati  ob 6.45, ko se iz otroške sobice zasliši prvi glasek “mami, oči dan je”. Jaz se namreč v takšnih scenarijih ne znajdem najbolje, zato je žuranje na mojem sporedu ob posebnih priložnostih, ki jih takrat toliko bolje izkoristim! 🙂

Ne bom pozabila na modno nedeljo, zato so spodaj fotografije mojega (pogumnega) outfita. Nad obleko sem zelo navdušena, je zelo  preprosta in udobna. In je še en dokaz, da je na razprodaji moč dobiti fajn kose.

 

 

 

 

Hlače H&M, obleka ZARA, bularji ALPINA, torbica MOHITO.

Vam je moj žurerski look všeč? 🙂