RAVNOVESJE

Ko sem v petek brala Anjino objavo, sem začela razmišljati, kaj mi pravzaprav predstavlja blog. A naj bom obremenjena s številom objav in statistiko, atraktivno vsebino in fotografijami, ki niso ravno insta perfect!? A naj le pišem/se izražam in se ne zmenim, kako bi moralo biti in kaj se od nas pričakuje? Ali naj bom zaskrbljena zaradi številnih novih blogov, ki imajo nekoliko drugačen in bolj privlačen koncept, kot ga imam jaz? Ali naj se spremenim, da bom bolj zanimiva?

O tem sem ogromno razmišljala zadnje mesece. Dejansko je ta moj hobi postal veliko več, kot sem si kadarkoli mislila in v tej fazi zahteva malce več, kot sem sama pripravljena dajati. To je resnica, ki si jo zelo težko priznam, a jo z eno zelo pomembno in zadnje časa dostikrat izrečen0 besedo poskušam tudi udejaniti. V zadnjem letu sem namreč sodelovala s številnimi podjetji v super projektih in pridobila ogromno znanja, najbolj ponosna pa sem na to, da za razliko od dveh let nazaj zdaj znam reči NE!

Torej, kaj bom naredila v bodoče?

Iskala bom ravnovesje, ki bo ustrezalo meni in dejstvu, da sem mamica, ki včasih enostavno ne utegne. Zato si bom včasih dovolila vzeti 14 dnevni premor ali pa objaviti kakšen quote, ki mi vzame manj časa. Poleg redne službe in dveh fantov, bom tudi v bodoče delila materinske izkušnje, a mi oprostite, če se na tej poti pojavi kakšen kiks, kot so slovnične nepravilnosti ali nepopolna fotografija.

Če bi imela malce več časa, bi bile moje modne nedeljske objave videti nekako takole …

Foto Eving

 

 

 

 

 

Plašč MORGAN, gležnarji DEICHMANN, pulover in hlače H&M.

Če malce bolje razmislimo je ta virtualni svet in ljudje, ki ga v njemu srečujemo, zelo podoben realnemu svetu, povsod namreč naletiš na preizkušnje in nepravičnosti, ki nam zmanjšajo zagon do uresničitve cilja. Mi smo tisti, ki odločamo, kako bo vse to vplivalo na naše dojemanje in predvsem ukrepanje. Mi smo tisti, ki skrbimo za svoje ravnovesje in delamo tisto, kar ustreza nam in naši družini. Mi smo tisti, ki se moramo naučiti postaviti mejo, ki pravi “dovolj je, to ni zame”!