SPROSTITEV ZA MAMICO IN NORO DOŽIVETJE ZA OTROKE

Po čem mamice zelo hrepenimo in kaj je tisto, kar ta trenutek najbolj pogrešamo?

Najverjetneje bo vsaka izmed nas odgovorila drugače, kar je popolnoma razumljivo, saj smo si med seboj različne. Prepričana pa sem, da je kljub raznolikosti vsem nam skupna ena skromna malenkost. A bi tudi vam ta trenutek godila sproščena in mirna kavica, medtem ko bi se otroci noro zabavali? Ko ne bi bilo potrebno imeti slabe vesti, ker imamo končno nekaj trenutkov le zase? Ko bi lahko končno združili srečanje s prijateljico (ki je nismo videli že nekaj mesecev) in noro doživetje za malčke?

Vse to ponuja Minicity, ki je preverjeno odlična lokacija za otroško zabavo in sprostitev za mamice, ki si jo vsekakor zaslužimo!

Pretekli teden sem se s fantoma odpravila  v Ljubljano, kjer smo skupaj z Anjo in njeno Nino končno obiskali to zabavno mesto, o katerem vsi govorijo. Minicity je lociran v ljubljanskem BTC-ju, v njegovi neposredni bližini pa je tudi možnost brezplačnega parkiranja. S fantoma se je ves čas družila prijazna animatorka, ki jima je predstavila malo morje možnosti zabave in raziskovanja. Minicity je namreč sestavljen iz tematskih prostorov, kjer lahko otroci spoznavajo številne poklice, vadijo vsakdanje veščine in sodelujejo v najrazličnejših animacijah in igrah. Fanta sta na začetku popolnoma obnemela, saj je bilo toliko novega in zanimivega za preizkusiti. Moram priznati, da sem bila tudi jaz pozitivno presenečena nad izvirnostjo, vso čisto pravo opremo in kakovostjo zasnove.

Ko vstopiš v svet, kjer lahko postaneš vse, kar si želiš …

Vsi prostori znotraj mesta v malem so prilagojena otrokom, njihovi višini in potrebam. Na začetku se nahaja otroški garderobni prostor, kjer mali raziskovalci odložijo svoja oblačila in se preobujejo v kaj bolj udobnega. Podobno je tudi na stranišču, ki je Izaka tako očaral, da si je kar naprej hodil umivati roke, saj je zlahka dosegel milo in papirnate brisačke.

Za trenutek sem tudi sama želela postati majhen otrok in se jima pri raziskovanju pridružiti.

Mali pleskarji ustvarjajo najlepše stenske umetnije!

Mali mojstri se spoznavajo z materiali, ki so potrebni za gradnjo hiše.

 

Raj z male navdušence nad avtomobili! Vau!

Najbolj navdušena sta bila nad avtohišo in avtomehanično delavnico, v kateri je bil parkiran čisto pravi avto, ki je bil namenjen zgolj otroškemu raziskovanju. Fnta sta lahko končno sedela na voznikovem sedežu (in pritiskala na čisto vse gumbe), menjavala pnevmatike in pregledala ustreznost motorja. Žan že nekaj dni govori, da bi rad postal avtomehanik …

 

Najprej vozimo …

in nato še popravljamo.

 

 

A morda potrebujete menjavo gum? Noben problem, male rokice zmorejo tudi to!

Mami samo eno sladkarijo si lahko izbereš, samo eno!

 

 

 

 

V neposredni bližini tematskih sob se nahaja kavarna, kjer lahko mamice bodisi spijemo tisto mirno kavico ali pa celo uredimo obveznosti za službo. Opazila sem kar nekaj obiskovalcev, ki so s seboj prinesli prenosnike in v vmesnem času delali, kar se mi zdi odlično. Naj omenim tudi prodajalni kotiček ene najlepših trgovin z otroško opremo v Sloveniji, Hajdi.si. Izdelki so res krasni in modni, hihi ob opazovanju vseh čudovitih izdelkov za dojenčke, sem si na trenutek celo enega zaželela. 🙂

Sprostitev za mamico in noro doživetje za otroke. A ni to najboljša kombinacija?

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Minicity.